Am si eu o intrebare pentru cunoscatori.. vreau sa pun pe masina amplificator si subwoofer, cat ma costa manopera la dealer-ul dacia? (pot sa le montez si singur dar masina este in garantie).
Logan Facelift 1.6 16v
Collapse
X
-
poze si cu folia..
Comment
-
Foarte frumoasa masina ta, a mea este exact acelasi model, aceeiasi motorizare...exact ce ai si tu numai ca tu in plus ai optionalele puse pe ea...eu doar vopseaua metalizata o am optionala.Felicitari pentru alegerea facuta si ai mare grija de ea...eu am avut ghinionul sa o ating de un stalp si acuma pe 25 am programare sa o fac la service.Foliile de cat le ai?...vreau si eu sa imi pun in curand ma costa 300 lei pe mine...insa la noi la Tulcea iti demonteaza ca sa iti puna folie.daca stie cineva vreun loc de pus in Constanta folie...fara demontare si ce preturi se practica va rog sa imi spuneti si mie.Leynad cat mai multi km fara incidente,app sper sa fii macar tu norocos sa nu ai probleme cu caseta de directie, se pare ca sa facut un lot prost acuma recent de logan ph2 unde e caseta de directie cam slaba si eu miercuri am programare sa o schimb deja, eu si inca vreo 3 loganisti din tulcea.Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Danny90: Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme cu ea.. a mea pana acum nu a avut nici o problema. Oricum sa speram ca de acum nu o sa mai ai necazuri cu ea.
Folia a costat 350ron, are opacitate 90% si este omologata rar. Aa si nu a fost nevoie sa dea geamurile jos ;)
Noua achizitie: o pereche de boxe Pioneer TS-A6911
Acum problema este cum decupez eu tabla aia de sub luneta. V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu sfaturi si poze. Eu ma gandeam sa conturez cu un market forma boxelor si apoi sa tai franjuri pe care apoi sa le indoi.. tinand cont ca nu am flex.
Comment
-
cu flexu oricum nu faceai mare branza.iti trebuie un soricel sa maresti gaura.te sfatuiesc sa nu te apuci sa faci franjuri tabla si sa o indoi ca se vede nasol plus ca nu iti va sta difuzoru cum trebuie.asa am facut eu la vechea mea dacie.am taiat cu o foarfeca tabla si dupaia am indoit cu patentu (oribil)
eu cand mi-am schimbat boxele pe spate cu unele ovale am fost la un nene care avea un butic cu produse audio undeva prin militari (autogara) si care monta si boxe.ma costat 50 ron operatiunea
Comment
Comment