HD-08-RLA (Logan 1.4 Mpi)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• HD-08-RLA (Logan 1.4 Mpi)

Buna seara, am decis sa imi prezint si eu masinuta mea. Fara prea multe cuvinte, las pozele si filmarile sa vorbeasca de la sine.

Plecare la VTM Caprioara

O plimbare pe ploaie

Frana de mana
    Attached Files

Bine ai venit printre noi,primele doua videoclipuri nu merg,scrie acest videoclip este privat,bafta in continuare.

Comment

Bun venit! frumoasa masina, ar fi bine sa iei legatura cu

sunteti pe aceiasi lungime de unda!
      iti raspund aici despre intalniri, sunt rare, rare de tot, inexistente, lipseste tanarul care sa ne adune...

Comment

Imi cer scuze, acum merg si primele doua video clipuri! O seara frumoasa sa aveti!

Comment

Bun venit printre noi.

Cam periculoase unele chestii de pe marginea traseului de antrenament, la fix intri-n ele dacă scapi mașina de pe trasă sau derapezi necontrolat.
          sigpic

Comment

Stiu, e destul de aiurea exteriorul ala, dar ne dam si noi pe unde putem fara sa incurcam pe cineva. Avem de la Skoda Favorit pana la Evo 6, Subaru, Bmw ursulet care se dau acolo si deocamdata nimeni nu a patit nimic. Va astept intr-un weekend pe la Hateg sa vedeti ce avem si noi pe aici.

Comment

Cine suntem noi ?
              sigpic

Comment

Deocamdata eu sunt doar un "pionier" avem cativa pe aici gen Cornel Gardean, Ciurea Mihai, etc. care participa si la campionatul national.

Comment

Mă gândeam că sunteți o gașcă pe la baraj, nu doar tu singur.
                  sigpic

Comment

Pai nu sunt singur, "noi" suntem gasca. ))

Comment

Ti-am vazut astazi masina prin Deva
                      sigpic

Comment

Da, am fost sa îmi omologhez instalatia gpl la RAR. Si azi cred ca am ceva cumpărături de făcut. Daca mă mai vezi arunca cu ceva după mine sa fiu sigur ca o sa te vad )

Comment

Salut. Simpla dar frumoasa masina. O intrebare am si eu. Ce becuri ai la pozitie ca se vad super frumos?
                          Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Salut. Becurile de la pozitii sunt defapt leduri. Le-am achizitionat din Real cu vreo 35 de lei. Eu aveam o problema pe partea dreapta, mi se ardea becul normal cam la 2 saptamani asa ca am zis sa incerc cu leduri si de 3 luni functioneaza foarte bine.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google