Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Pun niste poze cu ultimele modificari aduse masinii....Sa va uitati atent la ultimele 3 poze si sa spuneti ce vedeti in neregula
    Attached Files
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Pai dece nu ai desfacut folia de transfer? Sa ramana decat literele si folia o puneai peste?.....? In rest e ok
    sigpic

Comment

De ce le-ai pus pe dos? hai ca pe fata sa zicem ca mai merge, dar aia dupa spate ti-a sticat si folia neagra.
      MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Fumoasa Brasoveanca
        Sa ai grija de ea !
        http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

@GOLAN91: Nu eu am lipit stikerele...Am dus masina la unu si l-am rugat pe ala sa le puna...Si cat timp el a pus folia pe masina nu am stat acolo...Am fost sa ma plimb ...A zis sa merg sapt viitoare ca mi-o schimba si pe fata si pe spate

@gxg: idem GOLAN91, cu completarea ca nici pe fata nu imi place, pt ca afara se vede exact invers, de la dreapta la stanga...Cred ca rad unii si cu fundu'

@raducassanova: ms la fel
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Culoarea este marfa rau, nu am mai vazut-o parca pana acuma..Zici ca este culoarea grundului

Comment

E rouje de feu...E putin mai deschisa decat cea de pe kissfm...Cu alte cuvinte, este urmasa culorii toreador de pe modele mai vechi de 2007 ...Si pe mine m-a mirat cand am vazut la dealer ce culoare are pe ea

P.S.: in talon scrie ca e culoare ROSU si in CASCO scrie ca e ROSU METALIZAT...cand de fapt, masina e ROUJE DE FEU

Comment

Da panpalau si ala frate)) cum sa le puna asa)? Sper ca iti schimba folia moca.......
                sigpic

Comment

Lol..Ala ori era un chinez ( la aia se citeste de la stanga la dreapta) ori era un prost bata care nu a pus in viata lui un actibild.
                  Acuma parca vad ca zice..Pai sa intoarcem luneta si parbrizul invers )))))))

Comment

@GOLAN91: s-a oferit singur sa mi-o schimbe fara nici un alt const
                    @Alex21: nu e nici chinez, si nu stiu cate abtibilduri a pus el in viata lui, dar sigur nu o sa zica sa intorc luneta invers ...Atata timp cat s-a oferit el sa mi-o schimbe (sa isi remedieze greseala) fara nici un alt cost.

mai greseste omul cand se grabeste...A fost domn si m-a facut pe mine desi avea un alt client cu un golf care venea la foliat...

o sa vin cu poze cu problema remediata si cu autocolant stalp care trebuie sa imi vina saptamana viitoare...tot atunci ma asteapta baiatu sa imi schimbe folia cu pricina

Comment

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.

Comment

Ms la fel ...Momentan are putin peste 6300 km...Slava Domnului ca inca nu am avut probleme cu ea de noua, cum au patit altii de au stat de la inceput in service cu ea.

Comment

Pentru inceput, cu o pereche de pleoape si data nichelata aia jos de pe masca,sa vezi ce frumos da

Comment

7000 km si un plin consumat in 2 zile

@sorin: cum e prinsa bara aia nichelata?

Comment

Este prinsa in cleme. Ridici capota si se vad intoarse pe masca. Foarte usor se desfac.
                              Spor la treaba

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google