de cateva ori cand ti-am raspuns la unele posturi, la final te-am intrebat de ce nu vi pe la intalniri. si tu imi raspundeai legat de subiect, si nu ziceai nimic de intalniri. si de aia am inceput sa te iau mai tare. stai linistit ca nu am nimic cu tine, doar am vrut sa stiu de ce te-ai marginalizat, avand in vedere ca pe forum esti activ. tu esti pe forum din 4 mai, eu din 25 sau 26, deci mai mult ca sigur nu te-am prins la intalniri. nu stiu ce retineri ai, pentru ca baietii care vin la intalnire sunt chiar de treaba. ti-am reprosat ca nu ai zis nimic niciodata cand te-am ajutat, pentru ca chiar asa a fost. altii ar fi spus.
legat de masina, deflectoarele nu mai sunt. sigla cu logan club chiar imi place, ca nu mai scrie dacia ca pe toate. si daca nu te uiti atent nici nu se vede. stikere cu logan club nu comentez. mie imi place, cui nu-i place sa nu se uite.
daca aveam ceva cu tine, nu iti raspundeam la posturile tale. eu doar te-am luat putin mai tare ca sa stiu si eu de ce nu vi macar pe forum la brasov, daca la intalniri nu. deci nu am nimic cu tine, stai linistit. cu baiatu` cu 1.4 remapat ce se mai aude? ati fost sa vedeti care e diferenta?
legat de masina, deflectoarele nu mai sunt. sigla cu logan club chiar imi place, ca nu mai scrie dacia ca pe toate. si daca nu te uiti atent nici nu se vede. stikere cu logan club nu comentez. mie imi place, cui nu-i place sa nu se uite.
daca aveam ceva cu tine, nu iti raspundeam la posturile tale. eu doar te-am luat putin mai tare ca sa stiu si eu de ce nu vi macar pe forum la brasov, daca la intalniri nu. deci nu am nimic cu tine, stai linistit. cu baiatu` cu 1.4 remapat ce se mai aude? ati fost sa vedeti care e diferenta?
Comment