If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vezi ca trebuie sa schimbi poza din avatar, i-au crescut urechile dupa un an de viata...
La mai multi!
Scuze, tocmai am vazut ca e poza aia de ieri, cam neclara si eu cam chior...
warn pentru ce?
mocheta aia si asa statea degeaba in casa ca mi-a trebuit din ea foarte putin ca sa acopar 'spatiul de depozitare' de la baza consolei. si aveam 4 metrii liniari pe 20 cm latime, deci gandeste-te cata am avut, si mi-a mai si ramas dupa ce am pus pe usi. daca o sa am norocul sa gasesc folie la metru patrat nu la sul de 20 metrii patrati o sa pun din aia cu siguranta.
in plan asta se mai afla deocamdata, insonorizarea usilor. alte planuri nu am, dar niciodata nu se stie mai depinde si de bani.
aa...am in plan o lampa pentru torpedo, dar trebuie sa aflu cum ii fac alimentarea si imi iau una.
deja miroase in masina mai ceva ca in taxi am pus parfum 'fresh' de la rompetrol si pe filtru de polen si la oglinda(lichid) si pute de iti vine sa stai in masina oricum poza in dimensiunile naturale se vede bine. vezi ca se afla cateva posturi mai sus
am mai 'aranjat' masina, in sensul ca din 4 distantiere la un deflector de pe usa fata am lasat doar 2, astfel ca acuma nu mi se mai deplaseaza geamul. de vis, ca tot trebuia sa il tin eu cu mana sa nu se mai deplaseze
si ma gandesc la un metru patrat de autocolant imitatie carbon daca gasesc la un pret omonesc, pe consola si oglinzi eventual.
@detail: poza e neclara ca era masina uda. turnase inainte de ziceai ca vine sfarsitul lumii. in poza nu avea fetele de usi puse pe usile din fata. o sa fac alta poza la soare si o sa pun la avatar.
cum ieri am dat jos husele si le-am spalat (mi-a facut cainele o bucurie in timp ce puneam fata de usa la usa dreapta fata, m-am trezit cu el in masina si a murdarit husele cu noroi) astazi am zis sa bag aspiratorul ca nu am aspirat niciodata tapiteria. pe scaunul din dreapta fata se vedea ceva praf/nisip pe la cusaturi si de aia am zis sa bag aspiratorul. in timp ce dadeam cu aspiratorul mi-a venit o idee -primele 5 poze- si asa mai ramasese de ieri niste mocheta, si inca mi-a mai ramas, ca nu am folosit foarte multa.
dupa aia am fost pe la spalatorie, ca nu a mai facut o baie ca la carte de cel putin 2 luni, spalaturi la suprafata a avut pentru ca a mai plouat intre timp
masina are si plafoniera cu spot lectura, cea care se gaseste de la laureate in sus, dar nu a iesit in poza. si suportul de ochelari original renault care se gaseste pe ph2 de la laureate in sus.
si cum nu am mai pus poze cu dansa de ceva timp, o sa pun acum
maine la ora 16:30 sunt programat la revizia de 1 an!!! am facut programare la BOGYO in Sfantu Gheorghe intrucat ASV Brasov si SICARO Leasing sunt niste dealeri care cam lasa de dorit. De dealerul BOGYO de la Sfantu am auzit numai de bine, si in plus de asta a fost primul dealer la care am vazut reduceri la autoturisme! revizia ma costa 350 lei, dar daca trebuiesc schimbate si placutele de frana atunci pretul o sa fie mai mare. la 18500 km nu cred ca este vreo problema, intrucat rar s-a pus frana in ultimul moment. masina nu a fost forjata, deci chiar cred ca atata o sa ma coste toata distractia. plus benzina evident
Revizia de un an efectuata!
Cand am ajuns acasa am montat un filtru de polen la un prieten, iar el mi-a vopsit consola centrala in gri/argintiu. aduce acum cu cele de pe laureate.
La multe revizii de un an, evental chiar mai repede la numar de km! Banuiesc ca fara probleme?
Bre, ti se va coji vopseaua de pe consola, si o sa te rogi de mine sa-ti pun autocolant pe ea!
Hai ca arata totusi bine acum! (daca iti place, eu am vrut sa scap de argintiu din interior)
daca se cojeste asta e...imi place mai mult asa argintie decat aia care o aveam. o culoare din aia de ziceai ca e jegoasa consola. oricum am vazut ca crapata intr-o parte, deci posibil sa o schimb in curand...eu cautam o consola de laureate dar nimeni nu vrea sa dea. zice ca nu are
revizia (prima) nu a adus nici o problema. schimbat filtru aer, filtru ulei si ulei. 18916 km si urmatoarea revizie la 2 ani sau la 38920 km.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment