Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am facut si poze.
    Attached Files
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• dupa aproape un an, revin si eu in forta.

o sa pun poze cu cele modificate in acest timp. deocamdata am timp sa pun pozele de azi cand am scos masina din service de la vopsit. o sa ma mai uit prin calculator si mai revin si cu alte poze, unde este cazul.
      Attached Files
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• fain omule, sa ai grija de ea
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• oooo..lume noua pe la my ryde , imi place vopsita integral , ma rog mai sunt bandourile si manerele, ai dat jos emblemele pe spate , bun.
          Arcuri ?
          sigpic

Comment

• off de ce nu ai vopsit si pleoapele le-ai lasat negre....a iesit frumos, ma bate gandu' si pe mine sa o vopsesc....
            sigpic
            http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• @FANE_CLK: lume noua, mai veche arcuri nu, 'caci ca fiindca' nu imi plac, si oricum o data la 2 luni car apa cu masina, undeva la 230 litrii, si nu am cum. oricum nu am atatia bani pentru arcuri.
              @razvan_boss: am incercat sa vopsesc pleoape, bandouri si manere dar nu am reusit. am vorbit cu un baiat de la dealer care e si aici in club si e sef la tinichigerie si l-am intrebat daca mai poate sa puna ceva pe langa spolier cand il vopseste, si a zis ca nu. in fine. ma costa cam 50 lei sa vopsesc bandourile si manerele exterioare undeva tot pe acolo. asta daca vorbesc cu vopsitorul, ca pe factura e mult mai mult.
              pentru pleoape o sa dau vreo 20 lei pe un spray care sa se apropie de culoarea mea. nu stiu ce sa fac. deocamdata ma mai gandesc... pasul cel mare l-am trecut. mai am de umblat acuma cu devizul si cu acceptul de la casco. practic trebuia sa am masina tot in service pana cand mergeam cu acceptul de plata. dar ii multumesc lui ovidiu de la sicaro ca m-a lasat sa plec cu masina. (pentru asta n-am talon, dar nu-i nimic).

p.s ii multumesc lui SSG pentru becurile de pozitie. o sa pun poza dupa ce o iau de la organizatorul de intalniri!

Comment

• hai ma Aline, a iesit destul de frumoasa. mai tii minte cand am vorbit la regionala de la Brasov?
                sigpic

Comment

• Salut! Spune'mi te rog (pm daca se poate) la cat s'a ridicat valoarea devizului... ma refer doar la revopsirea integrala a masinii, in cazul in care ai avut mai multe daune.

Mersi!
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• cadou

poftim pozele Alin
                    Attached Files
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• frumos logan!!
                      imi place culoarea
                      de ce nu faci pleoapele culoarea masinii?

Comment

• @bogdan_1984: cum as putea sa uit?
                        @frankcadillac: 1235, ceva lei. revopsit bara fata, bara spate si reparat capota portbagaj+revopsire. atasez si poza de la factura.
                        @mumus: mersi pentru poze nu ma asteptam sa le pui si aici
                        @MishuRS: am scris in postul 291 cum sta treaba cu vopsitul. o sa le fac pe rand, in functie de cum am buget.
                        Attached Files

Comment

• Pomana chioara o vopsire pt bara...:|:||:|:|:|:
                          In buc fara 6-7mil/piesa nu scapi
                          My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• si nu numai asta, cred ca este una din cele mai reusite bari vopsite ...
                            tu sti mai bine, ai diferenta de nuanta sau imperfectiuni ce nu se vad?
                            sigpicMy ride

Comment

• la spate nu iti dai seama. pentru ca am vopsit si capota portbagaj si se potrivesc ca nuanta. la bara fata se vede diferenta fata de capota, nu mult, dar se vede. pentru ca vopseaua mea de pe masina are deja 45000 km si asta e nou de pe bara. cea de pe masina si-a pierdut din stralucire. o sa ii dau o lustruire ca am aparat special, dar sa tina si vremea cu mine!

@andrei_mircea: 100 lei manopera + vopsea. avem 3 dealeri in brasov, unul e din toamna. la alt dealer nu merg ca aici sunt vreo 4-5 oameni din club, si am incredere in ei. sunt peste tot, mecanica, tinichigerie, la birou avem o femeie si ma ajuta mult mereu cand merg. si azi mi-au urcat-o pe elevator si s-au uitat pe dedesupt. cu ocazia asta am aflat ca trebuie sa schimb capu` de bara de pe stanga.

Comment

• am revenit cu poze.

ce am mai schimbat in ultimul an ar fi cam astea:

- becuri xenon far albastre, puse inainte sa bag masina la revopsit.
                                - leduri pozitie asa cum se vad in pozele de mai sus. multumesc lui SSG.
                                - vopsit polita boxe spate in negru inainte de a o baga la revopsit.
                                - schimbat folie ALFA ROM TRANS cu SOLARZONE acum 2 luni.
                                - vopsit negru capacelul de la butonul de ac.
                                - cotiera de la sebi8ta care era cromata, am tinut-o asa un timp, dupa care am facut-o gri, iar in prezent este neagru mat. am vrut sa o imbrac in autocolant carbon dar e prea scump.
                                - vopsit margine sigla dacia in negru mat (am scapat de tot cromul de pe masina).
                                - montat contactori usi spate.
                                - activat martor usi deschise.
                                - activat computer bord la colegul nostru gabi.
                                - decupat sigla 'by renault' de sub LOGAN, dar a disparut o data cu revopsirea, unde am facut portbagajul clean de embleme.
                                - montat antena scurta, vopsita negru mat.
                                - lustruire cu aparat de lustruit. urmeaza sa o mai fac o data cu ceara cand o fi vreme.
                                - schimbat bec mers inapoi cu unul cu sonerie.
                                - montat bec torpedo.
                                -schimbat plafoniera din fabrica cu una cu doua becuri, ulterior cu una cu trei, de pe un megane 2.
                                - vopsit tamburi negru mat.
                                - vopsit etrieri rosu (am vrut verde aprins, roz aprins sau portocaliu aprins dar nu am gasit).
                                - in prezent are 45000 km, 15000 km facuti din septembrie pana in prezent.
                                - schimbat placute in noiembrie, in prezent trebuie schimbate din nou.
                                - trebuie schimbat cap bara stanga (am aflat azi).
                                - sters '1.4' de pe capacul de la motor.
                                - remapare la DOC.
                                - schimbat consola schimbator cu consola ph2.
                                - reglat cursa frana de mana sa prinda la 3-4 dinti.

cam atat imi amintesc. mai revin daca imi mai aduc aminte de ceva.
                                Attached Files
                                Last edited by B 83 RMJ; 21 May 2010, 19:59.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google