Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by B 83 RMJ View Post
    - schimbat folie ALFA ROM TRANS cu SOLARZONE acum 2 luni.
    Ce parere ai de folia Alfa Rom Trans? Vreau sa imi pun si eu si e acceptabila ca pret, mai ales ca dau si omologare... Se merita?
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• daca o pui la o firma autorizata poti sa pui. daca vrei sa o pui la nea Gore in spatele blocului te sfatuiesc sa nu o faci. eu o aveam pusa in spatele blocului de cineva cu omologare, dar omologarea e de forma! copie xerox. oricum tu ai nevoie de certificat de conformitate si stampila service-ului unde ai montat folia, ca sa fie legala. asa ca nu te uita la 100-200 de lei, ca amenzile sunt de la 500 lei, si ramai si fara talon, iar ca sa il recuperezi trebuie sa dai jos folia, adica pierzi si banii de pe folii. nu fa greseala care am facut-o eu, pentru ca eram necunoscator. am platit de 2 ori ca sa-mi pun folii. asta e. macar acum sunt in regula.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• frumos loganul imi place ca e ingrijit bafta

Comment

• mai ai mult de munca frate la ea

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• @BOGDANEL88: mersi.
            @Spirea Robert: la ce te referi?
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• azi am dat la vopsit pleoape noi si bandourile de pe masina. maine merg sa le iau de la service. as vrea sa vopsesc si manerele exterioare dar nu prea stiu cum sa le dau jos fara 'buba'. stie cineva cum se dau jos?

Comment

• montat bandouri si pleoape ieri, dat la vopsit azi oglinzi si manere exterioare. maine o sa fie toata visinie
                Attached Files

Comment

• si ultimele modificari + masina vopsita integral - proiect terminat.

nu stiu cum am reusit sa pun tija aia la usa din spate dreapta ca nu se mai deschide usa pe dinafara. si dupa ce am montat manerul mergea :|... l-am montat in sacele si usa a functionat. acasa nu se mai deschidea... trebuie sa o desfac maine sa vad daca reusesc sa ii mai fac ceva.
                  Attached Files

Comment

• superb , imi place
                    sigpic

Comment

• despre conturul ceasurilor...no coment
                      dar schimba mansonul volanului
                      in rest, masina arata bine
                      sigpic

Comment

• Frumoasa domnu! Imi place cum a iesit.

Comment

• frumoasa faza cu conturul la display e argintiu sau alb. app cum le-ai facut?
                          From Miami 2 Ibiza
                          Voucher
                          http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• @bogdan_1984: no comment adica? de rau?

husa de pe volan sta numai bine, e de 3 saptamani dar se tot descoase acolo unde se vede si in poza. in rest arata foarte bine. o mai intorc eu din cand in cand pana o schimb iar. ce sa fac daca sunt prost facute?

si mie imi place. azi am primit stikerele pentru a le inlocui pe cele de la parasolar. sunt la fel, doar ca sunt noi. cele de pe masina au deja un an, si unele sunt taiate, sau lipseste o parte din ele (un singur caz). si mai lipesc in fata si in spate stiekre cu renault f1 team. tot azi le-am primit si pe alea.

@sKyb0y: am demontat ceasurile de bord, am scos plasticul si am colorat cu... marker alb pentru pneuri.

Comment

• no coment, in sensul ca mai bine le lasai asa cum erau
                              cat despre mansonul acela, schimba-l sau renunta la asa ceva
                              sigpic

Comment

• cu ce sa-l schimb? nu pot sa renunt ca volanul ma dispera. ma lipesc tot pe maini daca merg fara husa pe el... nu-l tin ca arata bine, ci ca am nevoie de el...la mine volanul e ca si nou (covrigul). de la inceput a avut husa din asta cu 'bube'.
                                cu inelele din bord...o sa vad eu in timp. deocamdata parca se vede mult mai frumos portocaliul ala in contrast cu alb, decat in contrast cu negru. in caz ca ma plictisesc, le vopsesc negru si gata

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google