Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu nu inteleg de ce va puneti numarul de inmatriculare pe oglinzi.Il aveti deja pe numere,sau vreti sa-l vedeti tot timpu?
    Cumpar volan de Duster

Comment

• Originally posted by Kalimera22 View Post
      Cu ce ai vopsit materialul textil de la luneta, ca ma bate si pe mine gandul.Incomodeaza scrisul ala de pe oglinzi cand te asiguri, fura mult din vizibilitate, ca si asta vreau sa fac!
      cu spray negru mat la tub (de la duplicolor ca cica e cel mai bun). am bagat un tub. era mult prea jegoasa polita aia si am zis ca o vopsesc. nici nu mi-a mirosit a vopsea in masina, si arata mult mai bine. abia astept sa fac toate plasticele negre.

Originally posted by Bad_Wolf View Post
      Frumos kiss-ul , in legatura cu stickerul KISS Fm si eu am revopsit aripa dreapta fata (o zgarietura )si cei din service l-au acoperit, astfel nu a patit nimica. Bafta la modificari !
      e kiss la suprafata da' i-a pacalit si pe aia din service, pe devizul de reparatie scrie kiss fm. tipul de la reprezentanta reno unde am facut masina a incercat sa imi aduca alt sticker dar cica nu s-ar mai face... acum am vorbit cu vreo 2 persoane sa incerce sa il faca din autocolant, chiar daca nu mai e pe rasina, macar e acolo. ca cine nu stie, nu isi da seama.

Originally posted by soboBN View Post
      Eu nu inteleg de ce va puneti numarul de inmatriculare pe oglinzi.Il aveti deja pe numere,sau vreti sa-l vedeti tot timpu?
      ai auzit de sablare? multi isi sableaza nr de inmatriculare pe oglinzi. de ce? pt ca multe oglinzi se fura (mai ales de la bmw - tot zice pe la stiri). se fura pentru revanzare, evident, si nimeni nu iti cumpara o oglinda pe care scrie nr de inmatriculare. doar ca eu nu am sablat oglinzile, ci am pus autocolant. sablarea e 100-150 lei (gasesti si pe net), si autocolantele mi le-a facut turturel gratuit (la o comanda pe care am avut-o la el). de incomodat pe mine nu ma incomodeaza. cand ma uit in oglinda nu imi citesc nr de inmatriculare, ci ma uit daca vine ceva din spate. oricum la oglinzile de mcv suprafa oglinzii e mai mare, la oglinda de berlina nu stiu cum se vede.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Ce modificari ai la motor de e in "Dacia Rally Team"?
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• si pana la urma daca ti le fura ,iti da jos colantul si le vinde linistit
          tare asta , care mai este utilitatea atunci ?

Comment

• pai nu iti dai seama ca e autocolant ) oricum eu tin masina in curte, dar asa, de aspect mai mult. fara antena si fara capacele de la ventile am ramas intr-o parcare la o fabrica...
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• cine stie de ce am pus aceste 2 poze cu mcv?
              Attached Files

Comment

• du te mha)ca are jante cum ai tu
                sigpic
                http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• el e .

Comment

• cum sambata a fost cald pe la noi, m-am apucat de treaba.

am spalat masina, bine inteles ca pana am ajuns acasa era deja gri.

pentru ce sunt multumit:
                    - am facut ilumiare la picioare la sofer si pasager, legata la deschiderea usilor, cu lampi care au fiecare cate 4 leduri smd albe.
                    - am facut ilumiare spate cu o banda de 15 leduri smd albe, conecatata la deschiderea usilor si cu intrerupator pe consola de la schimbator, intrerupator care ii taie doar alimentarea ca sa nu se mai aprinda, nu o pot aprinde daca usile sunt inchise.

pentru ce nu sunt multumit:
                    - pentru faptul ca banda de leuduri are doar 2 fire, si nu pot sa o fac sa se aprinda cand deschid usa sau sa o aprind eu separat ca plafoniera, in acelasi timp. asa ca am ales sa se aprinda doar cand se deschide o usa. asta imi cam sta pe cap, pentru ca nu a iesit cum vreau eu, dar ma gandesc la o solutie, eventual mai trag o banda de leduri si o fac pe aia sa se aprinda din buton.

dupa ce tot circul cu luminile s-a terminat, am aspirat inauntru si am schimbat presurile cu unele tip tavita dedicate pentru logan, care au intrat la fix. cel de la sofer imi place ca se fixeaza in cele 2 cuie din podea. si pretul pe masura, bine inteles. dar merita toti banii, ca pana acum zapada care ajungea in masina se scurgea sub presuri si acolo ingheta. mai mare dragul cand plecam de acasa si covorasul se plimba pe sub picioarele mele pe gheata de sub el.

dupa toate bune si frumoase in ziua de sambata, trebuia sa se intample si ceva nasol. mi s-a bulit actuatorul de la usa spate stanga si face figuri. cateodata nu mai incuie/descuie cand dau din telecomanda. curios ca asta mi s-a intamplat sambata, iar duminica (ieri) mergea perfect.

urmeaza placuta cu leduri smd la stopul de frana de la luneta. abia astept sa o vad pe masina.
                    Attached Files

Comment

• zi si mie un pret pentru covorase si de unde le-ai luat te rog...si pentru huse

merci
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• husele le-am luat la o saptamana dupa ce am luat masina in 2008, din selgros. am dat 2 bulioane pe ele si sunt special pentru logan. avea/are si pt mcv cu 50 lei mai scumpe. acum am vazut ca s-a mai ieftinit cu 50-60 lei.
                        covorasele, initial pusesem ochii pe unele la bucata din kaufland, tot tavita, dar universale la 16 lei bucata pentru fata si 13 pentru spate. astea speciale pentru logan (avea si pentru sandero, dar 4 bucati, nu 5 ca la astea de logan) am dat 79 lei. imi plac enorm, si ma bucur ca am a 5-a bucata care imi acopera tunelul din mijloc spate unde tot timpul cand urca cineva in spate direct acolo calca, si imi venea sa ii arunc din masina...

Comment

• ai dat cam mult pe presuri.pe strada lunga la oricare din magazinele de piese auto erau cu 50 de lei.am cumparat eu asta vara acelasi model.

Comment

• asta vara. si pe lunga tot 79 sunt. stai linistit ca am studiat piata

Comment

• intre timp am facut revizia de 60000 km si am scapat si de pompa de apa care ma bazaia la ureche, dar in schimb mai am de schimbat burduful de la planetara (descoperit la revizie). am reusit sa fac rost de un 'kiss fm' (adica mai multe) si arata foarte bine (daca nu sti nu iti dai seama ca nu e origina). tot mai sper sa mai gasesc pe undeva si sa pun unul original pe masina.
                              azi, din lipsa de ocupatie am schimbat display-ul de la bord cu unul pe negativ si tot azi, am reusit in sfarsit sa imi pun alt cablu pentru deschidere capota motor (care s-a rupt in decembrie). decat sa dau 70 lei la service pe manopera mi l-am schimbat singur in 1,5 ore.
                              Attached Files
                              Last edited by B 83 RMJ; 17 February 2011, 20:01.

Comment

• frumos ecranu imi place
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google