Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lampile le-am luat de pe okazii de la dezmembrari. pe 4 am dat 80 lei cu tot cu transport. imi ceruse 20 lei/bucata. la 20 lei bucata mai primisem oferta, dar daca ai cont pe okazii ar fi mai usor sa iti iei singur.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• lampile au 2 becuri sau un singur bec,frumoasa investitia de unde ai tras curent,se aprind numai cand deschizi usa nu.

Comment

• un singur bec, doar sticla e in 2 culori. eu am lampi la picioare in fata (am poze in posturile anterioara - poti sa te uiti-) si de acolo am tras pentru cele din fata. cele din spate maine le leg, si le leg undeva sub bancheta. si da, se aprind cand deschizi una dintre usi.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• hop si cu noutati.

am reusit intr-un timp record sa fac cablajul la lampile de la usile spate si sa montez fetele de usi (1 ora) si am avut timp sa pun si jantele de vara (desi era planificat pentru maine, dar mi-a ramas destul timp azi).

dupa ce am pus jantele, hop una moale. m-am mirat, ca in noiembrie erau bune, azotul nu pierde presiunea ca aerul... in fine, oricum mergeam la vulcanizare pentru echilibrare. era din fericire doar valva bulita si pe acolo iesea azotul. am echilibrat rotile, acum nu mai bat la 130 km/h.

ca sa nu pun rotile de iarna jegoase la pastrare, am fost in petrom si cu un jeton mi-am spalat joar rotile (toti se uitau mirati ca spal doar rotile), si dupa ce am pus jantele de vara am fost la spalatorie si au spalat-o aia calumea. acuma o sa urmeze un polish daca tine vremea cu noi, ca am auzit ca ar veni ploile.

nu sunt multumit de lampile din fetele de usi... sunt foarte multumit. am facut si poze pe bezna, dar calitatea lasa de dorit - e un amarat de k810i.

mai am de schimbat garnitura de la baia de ulei, cu care ma chinui de o luna sa o schimb. maine sper sa aibe ala timp de mine la service.

maine pun alt sticker pe luneta, asta o sa zboare.

si poze, in ordinea evolutiilor
          Attached Files

Comment

• foarte frumos au iesit, cred ca o sa imi pun si eu pe spate :d ( platesc drepturi de autor, stai linistit )
            baftaaa
            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• nu-i nevoie . nu eu le-am inventat!

Comment

• materialul textil l-ai vopsit / inlocuit ?

ps : arata misto masina !
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• materialul textil de pe usa l-am vopsit. e lipit, nu ai cum sa il dai jos decat in bucati, si cred ca fara nervi nu prea reusesti. am vrut sa vopsesc si la usile din fata dar ma omoara pana reusesc sa izolez restul fetei de usa, asa ca m-am gandit sa fac fetele de usi negre. inca mai studiez acest plan. oricum plasticele de pe stalpii spate si cei de la centura o sa fie negrii cand o sa mai am timp sa demontez masina. polita de la boxele spate este deja neagra (poze pe paginile anterioare).

p.s. mersi .

Comment

• niceeeee car. Sa o stapanesti sanatos
                    Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• mersi mult, si tie la fel.

Comment

• din upgrade in upgrade... la inceput am avut un claxon, care dupa un timp nu-mi mai 'satisfacea' nevoile. l-am inmultit cu 3, si credeam ca e suficient. dar iata ca dupa un timp nici aceste 3 claxoane nu ma mai 'satisfac'. asa ca... am trecut la lucruri ceva mai serioase (vezi poza).

maine sper sa am timp sa il montez (adica mai degraba sper sa ii dau de cap cum l-as putea prinde pe masina).

sunt curios, ce upgrade as mai putea face dupa acesta. probabil o goarna de tir cu 6 pipe.

pana una alta, dupa ce montez aceasta goarna, am in plan si o sirena cu 6 tonuri.
                        Attached Files

Comment

• Suna frumos am si eu dar cu 3 trompete..dar vezi cum le prinzi sa nu iti intre apa la ele..
                          sigpic
                          http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• da... cam mare diferenta intre una cu 2 pipe si una cu 3... zici ca alea cu 3 sunt din aur . nu stiu cum le montez... o sa vad. as vrea in locul claxoanelor astea 3, in spatele farului din stanga (cum e si la tine).

ia zi... trebe alta siguranta au ba?

Comment

• super goarnele, ai grija sa nu claxonezi p cineva p trecerea de pietoni ca o sa faca infarct ))) sa pui si tu un filmulet cu ele sa le auda si urechile noastre )
                              baftaa
                              http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• nu o sa faca nimeni infarct;)) daca nu tine apasat dar daca dai cate o rafala va suna 1-2 trompete in cazul in care va mai pune una ;) am si eu...o singura baba era sa faca infarct era pe mijlocul drumului,era c-am surda de la 300m am claxonat-o si nimica...cand eram la 10m am dat drumu la toate )
                                sigpic
                                http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google