Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sincer e naspa masina nu-mi place cum arata!!! Mai misto e a mea
    glumesc tov.rmj.lampile din usi imi plac la nebunie
    O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• ma gandeam aseara la ce upgrade as mai putea face de la asta. si uite ce mi-a venit in cap.

mersi alo .
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• am intarziat cu pozele ca mi-a fost lene sa le descarc.

am montat luni goarna respectiva, e super. acuma am auzit la intalnire ca are alienu` un compresor mai mare cu care n-are ce face si l-ar da. si mai are si 2 pipe. deci deja ma gandesc la upgrade

am reusit sa pun alt sticker cu f1 pe bara fata dupa incidentul din decembrie.

si am gasit solutia: cum sa scap de greierii provocati de bradutii de la fetele de usi: le pun cochilii de plastic (vezi poze) in gaurile din usa, iar bradutii o sa intre in ei, nu mai intra direct in tabla ca sa imi bata mie in cap. am gasit doar 10 bucati, dar e nevoie de 40. marti imi aduc alea de la magazin inca 30 bucati ca am dat comanda. abia astept .

si alt sticker pe luneta...

maine urmeaza un polish la zgarieturi (nu stiu cum au aparut) dar nu e grav. dupa care o lustruire cu ceara cu masina de lustruit. o sa iasa super, fara panzele de paianjan care sunt acuma si care apar la orice masina cand sta la soare.

p.s. motorul l-am spalat marti, pozele sunt facute luni .
        Attached Files
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Panza de paianjen nu apare cand masina sta la soare ci din cauza spalarii incorecte a acesteia.
          Poate vroiai sa zici ca se vede in lumina soarelui

ON: Ai o masina ingrijita si frumoasa.Sa ai parte de ea cat iti doreste inima!

Comment

• ma rog... cum zici tu. ai inteles la ce ma refeream . eu n-am spalat masina la perii niciodata, doar jet ... si tot au aparut... pentru ca dupa aia stergea cu carpa apa de pe masina. da' nu-i bai. asta sa fie problema si ma simt bine .

Comment

• Da...e foarte pacatoasa.Eu stau la curte si o spal singur,carpe cu microfibre si toate prostiile,dar tot se vad unele dungulitze

Comment

• faci parte din dacia rally team ? Ingrijita masina!!
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• @CataLiNNN: si eu stau la curte, dar la fel ca tine, am carpe cu microfibre si o spal doar cand e un strat subtire de praf, nu cand e ditamai cârmâzu' pe trânsa ca ma doar sufletu'.

@Thejock3r: nu .

Comment

• hehe ) foarte tare stickeru` dupa luneta
                    chiar e ingrijita masina....bravos

Comment

• Azi ne-am ceruit masinile, la mine mare branza nu se vede ca era vopseaua ok si pana acum, la Alin (rmj) rezultate uimitoare, nu stiu daca se vede in poze...dar in realitate luceste foarte frumos masinuta.
                      Attached Files
                      Last edited by mumus; 26 March 2011, 17:24.
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• UH, WRONG !

Nu asa se ceruieste...
                        Ceara se intinde foarte bine in strat cat mai subtire pe toata caroseria,se asteapta sa se usuce (depinde de ceara si de vremea de afara - faci testul cu degetul,adica dai usor peste ceara si daca se indeparteaza fara a ramane cleioasa/uleioasa) si apoi se lustruieste.

Si e ca un mare fas...ceara nu indeparteaza panzele de paianjen decat foarte putin(daca se insista tare).Ea protejeaza vopseaua si face masina mai stralucitoare; o sa constatati ca la urmatoarea spalare mizeria se indeparteaza mult mai usor,chiar foarte usor.

Eu eram curios de polish

Comment

• eu am mai facut-o. nu e prima oara. stiu ce face si stiu ca nu e polish (logic). eu am facut-o pentru luciu si pentru ca, cum ai zis si tu, se curata mult mai usor. si la mine se micsoara acele 'panze', nu dispar in totalitate. dar oricum diferenta se vede. si cu modul de utilizare, asa am facut cum ai zis si tu. dar din poze nu iti dai seama .

@ mumus: sa vedem ce facem cu loganu' lu' matale, sefu. ca ala e prapad. apropo... cine ti-a dat voie sa pui poze? ai acordul cuiva?

p.s. glumesc . ti-am scris si pe mess.
                          Last edited by B 83 RMJ; 26 March 2011, 22:44.

Comment

• am luat de la alienu alt compresor (mai mare ca al meu si cu rotita pentru oscilarea sunetului din trompete). ca atare, compresorul care il am acum pe masina o sa il schimb. la acest nou compresor ii fac traseu separat si pe butonul de claxon pun inapoi celalalte 3 claxoane pe care le aveam pana acuma. ca sa nu fie probleme cu militia sau mai stiu eu pe unde.
                            Attached Files

Comment

• pe 13 aprilie intra in oferta la selgros radio cu mp3/usb/SD + AUX card la un pret foarte bun. este modelul din imagine. ce parere aveti? din cate am inteles nu are 'port' cd. dar nici nu o sa mai am nevoie de cd-uri ca o sa folosesc un stick de 4 gb. prea multe detalii pe net nu apar, dar cred ca este 4x40 w. ce ziceti? pe masina am acuma un sony pe care o sa il vand.

Comment

• Eu nu as da Sony pe o ... pocnitoare din Selgros... mai bine il dai pe al tau si iei un Sony cu USB, card reader si CD player...
                                My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google