Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

clemele alea se numesc [color=red]deflectoare pentru stergatoare[/red] si mie imi plac mai mult asa argintii...se gasesc la 15 lei la brasov pe la magazinele de piese si accesorii auto.
    prelungirea presurilor peste roata? la ce te referi ca nu inteleg? poti pune o poza daca nu sti cum sa explici.

pentru stikere vorbeste cu KeanuRev poate mai are.

urmeaza si vopsirea integrala dar undeva prin primavara si pe casco, ca altfel mai bine nu

un mic update...V cromat improvizat
    Attached Files
    Last edited by B 83 RMJ; 13 December 2008, 17:04.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

o sa iti arat, si o sa iau legatura cu KeanuRev , ms
      Last edited by Paul_BZ; 13 December 2008, 18:41.

Comment

spre ce arata sageata.

Loganu meu e tot abs plus dar iam vopsit eu bara din fata si spate, si manerele de la usi , oglinzi tot ce era cu negru . Arata destul de bine, dar trebuie sa ii mai pun un spoiler, si poate fac rost de stickere cu logan club.

au vazuto cei de la service dacia knd am fost sami schimbe bara si proiectoru pt ca am dat peste un catel si sau rupt, si nau zis nimic cei de acolo . Noroc ca am avut casco
        Attached Files

Comment

alea se numesc protectii aripi. eu le-am luat cu 60 sau 65 de lei in august. pe forum aici se vand la 85. imi place cum arata masina ta. bravo ca i-ai pus autocolant pe stalpi, ca da foarte bine. cat mai multi kilometri cu ea
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

up:P .

Comment

Sugestie!

fac un update la poze. totodata am o rugaminte

spuneti-mi si mie daca masina ar arata mai bine cu sau fara bagheta cromata si acea 'tiganie' care am facut-o. am selectat in ultima poza cele 2 obiecte in cauza. credeti ca ar arata mai bine fara? doar pe negru?
              Attached Files
              Last edited by B 83 RMJ; 10 January 2009, 22:40.

Comment

nimeni? haideti va rog ca vreau si eu niste sugestii

Comment

multam de sugestii
                  Attached Files

Comment

Eu as lasa negru.Arata mai bine .Misto culoare se potriveste bine cu negru.
                    PS:nu-mi plac deflectoarele de stergtoare pentru mine sunt kitch :P.In rest e ok .Bafta
                    sigpic

Comment

Pacat...luneta infoliata din doua bucati...

Arata mult mai bine, mai sport fara croamele alea. Si eu le-am dat jos.
                      Arata bine rosul tau. SUCCES !!!
                      Last edited by TM52XXX; 12 January 2009, 00:15. Reason: Automerged Doublepost
                      ocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !

Comment

Si mie imi place culoarea masinii.
                        Sugestii: Ai putea totusi scapa sau mai interesant, schimba culoarea la "deflectoarele" de la stergatoare cu ceva rosu apropriat masini, ar da un contrast de 2 culori ce zic eu da bine pe orice masina.
                        A si pleoapele merg foarte bine asa cum sunt, adica negre/fumurii.
                        Sa ai grija de ea.
                        Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

da...mi s-a mai zis de deflectoare...deci trebuie sa vad ce fac cu ele pleoapele sunt negre, nu fumurii...si am renuntat la bagheta cromata la sugestia unui membru, pe prima sau a doua pagina din topicul asta...dar nu am stiut cum sa o dau jos, si abia alaltaieri mi s-a aprins beculetul:P... multumesc de aprecieri si de sugestii

Comment

Frumoasa masina, ii sta foarte bine cu rosul asta. Succes in continuare cu ea si astept o parere dupa ce iti vei face remaparea, daca se va simti vreo diferenta, acei 7 cai in plus (cam atat scoti cu remapare dintr-un 1.4 standard)
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

sal

Frumoasa si ingrijita.sa nu o neglijezi ca dupe aia te lasa si ea.Iar in leg cu ornamentele cromate arata bine daca vopsesti si partea aia la culoarea masinii.Daca ma intelegi la care parte ma refer.Si bafta in contonuare.

Comment

ingrijita masinuta ta aline;) "air spoiler-urile" de la stergatoare cred ca ar da mai bine daca le-ai pune negre ( parerea mea )
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google