Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

"manere nu se mai gasesc, cel care le-a vandut le luase pentru el dar si-a luat ph2 pana la urma si a ramas cu ele. de fabricat nu se mai fabrica de mai bine de juma' de an"

Salut.Erau pt. fratele meu,dar a renuntat sa-si mai ia logan.Oricum acum se fabrica ph2-deci nu se mai potrivesc pe ph2.(nu si-a luat ph2)in cazul in care-si ia logan.Eu am un ABS+.
    Cum ai reusit pina la urma?
    SALUT.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

dupa cum am spus...si-a sacrificat sHummy un deget ieri la intalnire...el mi-a scos clapele din manere si eu le-am bagat pe cele de la tine... are o gaura in deget acuma de la surubelnita, pentru ca in loc sa bage surubelnita in gaura tijei, a bagat-o in deget. sper sa se vindece cat mai repede. au iesi destul de greu...adica impingea la ele de ziceai ca e cineva care moare daca nu il scoti de acolo...nu au iesit asa usor cum 'va laudati' unii pe aici
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Eu nu ma laud,dar la mine au iesit mai repede.
        I-mi pare sincer rau de prietenul tau sHummy si insanatosire grabnica.
        Te salut.Si cinsteste-l pe sHummy.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

da...vedem...cu prima ocazie
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

salut aline..frumoasa masina..pacat insa de urmatoarele lucruri:folia arata ca naiba...mai ales luneta..de ce nu iti dai jos flapsurile de la stergatoare strica mult designul masinii...un stiker era suficient cu logan club..banuiesc!...ce tot atata rovigniete sau asigurari...pe geam! le arati personal..si gata. sa o stapanesti sanatos. ps:next time sa o vad mai frumoasa si fara aceste lucruri...scapa si de paravanturi

Comment

pai mai bine imi iau alta masina.

deci. cum sa dau folia jos? nu am pus-o ca sa o dau jos. luneta asta e. am mai spus...nu sunt singurul care are in 3 bucati pe luneta. am vazut si la audi a6 si la vw passat...asa ca nu ma intereseaza. e bine asa cum e, mai ales ca m-a costat 250 lei cu tot cu autorizatie. flipsurile numite 'deflectoare' cred ca o sa le dau jos. vad, poate azi. stikerele cu logan club o sa cada, si o sa fie inlocuite de altele care o sa mi le fac tot eu, la fel ca cele existente deja pe masina. o sa vad ce si cum sa fac cu ele, dar asta mai la primavara. referitor la rovigneta si asigurare...eu stiu ca trebuiesc lipite pe geam. mai ales noul autocolant de la asigurari are pe spate indicatie unde sa il lipesti pe geam(am vazut la cineva, eu nu am asa), adica in stanga jos pe parbriz. in fine, nu o sa le mai pun pe urmatoarele din aprilie de cand face anu' si trebuiesc reinnoite. il fac clean. de paravanturi am mai povestit intr-un post anterior. nu le dau jos si gata. sunt foarte utile mai ales ca mai circula si fumatori cu masina...eu nu fumez, dar masina din martie pana in noiembrie sta cu geamurile deschise cat le acopera paravanturile (doar cele de pe fata, ca alea nu se vad daca sunt deschise ca cele de pe spate). si prind foarte bine cand ploua si mergi cu geamul deschis, sau nu neaparat cand ploua, dar nu se mai face curentul ala ordinar in masina.

pai mai bine imi iau alta masina.

deci. cum sa dau folia jos? nu am pus-o ca sa o dau jos. luneta asta e. am mai spus...nu sunt singurul care are in 3 bucati pe luneta. am vazut si la audi a6 si la vw passat...asa ca nu ma intereseaza. e bine asa cum e, mai ales ca m-a costat 250 lei cu tot cu autorizatie. flipsurile numite 'deflectoare' cred ca o sa le dau jos. vad, poate azi. stikerele cu logan club o sa cada, si o sa fie inlocuite de altele care o sa mi le fac tot eu, la fel ca cele existente deja pe masina. o sa vad ce si cum sa fac cu ele, dar asta mai la primavara. referitor la rovigneta si asigurare...eu stiu ca trebuiesc lipite pe geam. mai ales noul autocolant de la asigurari are pe spate indicatie unde sa il lipesti pe geam(am vazut la cineva, eu nu am asa), adica in stanga jos pe parbriz. in fine, nu o sa le mai pun pe urmatoarele din aprilie de cand face anu' si trebuiesc reinnoite. il fac clean. de paravanturi am mai povestit intr-un post anterior. nu le dau jos si gata. sunt foarte utile mai ales ca mai circula si fumatori cu masina...eu nu fumez, dar masina din martie pana in noiembrie sta cu geamurile deschise cat le acopera paravanturile (doar cele de pe fata, ca alea nu se vad daca sunt deschise ca cele de pe spate). si prind foarte bine cand ploua si mergi cu geamul deschis, sau nu neaparat cand ploua, dar nu se mai face curentul ala ordinar in masina.
              Last edited by B 83 RMJ; 2 February 2009, 12:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

merge si asa..cum e vorba romaneasca

Comment

acum o zi sau doua mi-a zis maicamea sa ma uit pe masina ca auzise o bubuitura zdravana in urma cu cateva seri. cand ma uit pe capota de la portbagaj, surpriza. o tigla cazuse de pe casa si mi-a 'belit-o'. am spalat azi masina si am dat cu lac de unghii ca sa nu rugineasca. stie cineva daca gasesc creion auto cu culoarea mea? sau macar ceva apropiat (dar nu rosu), pentru ca arata foarte nasola. as vrea macar zgarieturile sa le colorez, ca oricum cu indoiturile nu am ce face. o sa merg la casco pentru mai multe reparatii/vopsiri cand o sa fie cazul, acum doar pentru atat nu are nici un rost. sper ca se vede cat de cat in poze, am incercat sa fac din mai multe pozitii, si am facut si cand am scos-o de la spalatorie, si in gang cand am ajuns acasa ca e mai intuneric acolo.

deci astept poate stie cineva sa imi zica daca si unde pot gasi creion cu culoare pentru auto. citisem pe forum mai de mult ca prin real sau carrefour, dar eu m-am uitat dupa asa ceva si nu am gasit in niciunul din cele 2 magazine

Comment

am uitat pozele
                    Attached Files

Comment

Cam nasoala treaba sa cada o tigla pe masina dc nu apelezi la casco ca doara platesti full casco .

Comment

pentru atat nu merita inca...o sa merg prin vara la revopsit si capota si ce mai apare pana atunci. sper sa o pot scoate pe garantie si cu vopsitul integral. o sa caut creion cu vopsea pentru masini, sper sa gasesc ca se vede de la o posta

Comment

pacat

Pana mergi la casco ai putea sa incerci asta: http://www.loganclub.ro/forum/scoate...nde-t9201.html poate te ajuta cu ceva..

Comment

stiu topicul, dar totusi...ce am eu nu e doar o zgarietura. e o julitura mult mai mare si sunt mai multe. nu stiu daca are ce sa-mi faca, ca deja vopseaua s-a dus.

Comment

smechera rau masina
                              sigpic

Comment

Haide dom'le ca din avion nu ti le vede nimeni.

GLumeam. E urat tare. Intr-adevar, pentru cat trebuie sa umbli pe la casco, te lasi pagubas. Acum eu iti zic sa incerci poate gasesti un spay pentru culoarea ta (ceva cu jet-ul subtirel) ca sa dai usor acolo pana la vara. Eu ma vazut spay cuoarea ta, prin Dedeman (braila) de la duplicolor. Alta idee nu am.

Pacat.

In rest, sa o stapanesti sanatos si ai grija de ea.

PS: daca o vopsesti integral, cauta o bara de MCV ca se vad mult mai frumos vopsite integral decat normalele (parerea mea)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google