Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da...mai bine iti dadeai cu parerea

Originally posted by iamagi View Post
    Haide dom'le ca din avion nu ti le vede nimeni.

GLumeam. E urat tare. Intr-adevar, pentru cat trebuie sa umbli pe la casco, te lasi pagubas. Acum eu iti zic sa incerci poate gasesti un spay pentru culoarea ta (ceva cu jet-ul subtirel) ca sa dai usor acolo pana la vara. Eu ma vazut spay cuoarea ta, prin Dedeman (braila) de la duplicolor. Alta idee nu am.

Pacat.

In rest, sa o stapanesti sanatos si ai grija de ea.

PS: daca o vopsesti integral, cauta o bara de MCV ca se vad mult mai frumos vopsite integral decat normalele (parerea mea)
    eu vreau bara de RENO. la vara cred ca o sa dau pe la casco poate se mai aduna cate ceva pana atunci. spray am gasit dar mi-e ca pe urma raman urme de cum se scurge vopseaua..si mi-e ca arata mai urat dupa. mai bun e un marker din ala cu culoare special pentru asa ceva, dar nu am gasit. am cautat azi. citisem pe forum mai de mult ca exista. poate stie cineva si spune si aici si oricum as vrea sa o vopsesc integral pe casco, probabil ca v-a lua un stalp ceva in cale ca sa se poata face pe casco
    Last edited by B 83 RMJ; 6 February 2009, 22:40.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

un upgrade in zona motorului. am pus si eu cheder ca sa nu se mai murdareasca asa repede si urat motorul. foarte multumit de investitie. si niste poze cu portbagajul, cu mocheta pe buza portbagajului si in spate unde se vedea tabla. altfel arata cand e numai mocheta si nu se vede si tabla
      Attached Files
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

salutare alindrgn de la ce tip de masina ai pus chederul de la clasica dacie de portbagaj sau de usa
        Powered by LSS
        http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

eu am cheder pus sub capota,de la bmw,vine super calumea si nu mai intra mizeria aproape deloc,doar pana la el,dupa el...curat
          Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

cheder usa dacie...are prindere laterala si intra perfect acolo. zici ca e facut pentru asa ceva. nici nu ma asteptam sa intre asa de bine. la fel ca si theo, nu mai intra mizerie la motor si e curat si acum cand la noi e mai noroioasa vremea.

detalii despre cheder si poze aici. pretul e 19 lei la brasov, dar cineva de prin braila zicea ca tot atat a dat pe el. deci prea mult nu poate diferii pretul pe la voi.

@theo: de ce nu vi la intalniri?

Comment

O treaba buna cu chedarul la motor in loc de mocheta mai bine cumparai o tavita speciala care costa 50 ron dar nu este de la dacia dar facuta pentru logan si se potriveste super.

Comment

tavita aia nu imi acoperea tabla de la spatar si nici buza de la protbagaj. acea 'chestie' rosie este un fel de musama, este material din acela din care se fac bannerele. nu l-am cumparat, mi l-a dat cineva care lucreaza la o firma care produce astfel de material. e foarte bun, mult mai usor de curatat decat mocheta, si da si bine cu culoarea masinii. tavita nu imi place ca e mai greu de manevrat daca vrei sa umbli la roata de rezerva, asa fiind mult mai usor, ca 'musamaua' se indoaie la fel de usor ca mocheta

Comment

Buna treaba cu mocheta!Neaparat trebuie sa-mi pum si eu!
                  Si nici treaba cu prelata de banner nu-i rea!
                  Numa' bine si sa ne vedem cu bine!!!!!!
                  aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

sa speram ca pot ajunge...tare mult mi-as dori

Comment

• de unde ai luat mocheta aia pt "buza" portbagajului si cat costa?
                      fara linkuri externe in semnatura

Comment

• aham....aham.... asta e cea mai tare faza
                        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Originally posted by DRN View Post
                          de unde ai luat mocheta aia pt "buza" portbagajului si cat costa?
                          la silviu aici. cere-i capitonaj pentru buza portbagajului. 10 lei parca+transport. cel din spate, care acopera tabla de la bancheta 15 lei.

Comment

• este draguta sa o stapinesti sanatos si fara evenimente,te rog spune si mie unde ai gasit emblema logan?

este draguta sa o stapinesti sanatos si fara evenimente,te rog spune si mie unde ai gasit emblema logan?
                            Last edited by cl 02 ysa; 17 February 2009, 19:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• emblema este facuta la o firma care se ocupa cu stikere. este o sigla care reprezinta clubul din brasov, in caz ca nu ai vazut, scrie LOGAN CLUB BRASOV pe ea, si sub este stema brasovului

sigla istorica a brasovului

Comment

• am intelem mai bine dau un ban sa iasa bine decat in fata blocului dar cu omologarea este obligatoriu ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google