este, ca altfel ramai fara talon
Brasoveanca Mea B-83-RMJ
Collapse
X
-
Care e faza cu omologatul?Ca eu n-am prins-o!
Stati asa ca n-am citit unde trebuia!Am prins ideea cu omologarea!!!!!
Comment
-
ai citit printre randuri, stiu
ca un upgrade, este pe drum capitonajul pentru capota motor, si un sistem care alunga animalele din calea ta iti apar brusc in fata.. sau ceva de genu ii zice AVERTIZOR ANIMALE, si ma costa 7 lei - o avereLast edited by B 83 RMJ; 19 February 2009, 21:58.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
nu stiu cum ii zice , dar "chestia"aia se pune ca sa nu alunece obiectele de pe ea ( telefon, diferite obiecte ce vrei sa le pui pe bord...le pui pe acea chestie si nu cad
nu stiu cum ii zice , dar "chestia"aia se pune ca sa nu alunece obiectele de pe ea ( telefon, diferite obiecte ce vrei sa le pui pe bord)
...le pui pe acea chestie si nu cadsigpic
Comment
-
covoras magic parca ii zice...il pui si sta pur si simplu, nu se lipeste. este luat de la dealer, am dat 27 lei pe el cand l-am luat, dar cum pretul este in euro, acum cred ca ajunge la 35 lei. in carrefour si alte hypermarketuri gasesti la 5 lei tot un covoras magic dar patrat, care il poti pune pe aerotoarele de pe mijloc, ca la airbag nu ai atata loc.
astazi am dat jos stikerul cu www.EU NU BLOCHEZ INTERSECTIA.RODacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
poza cu dispozitivele care sperie animalele care iti sar in fata in timp ce esti in mers. urmeaza sambata sa le montez, alaturi de capitonaj capota motor. o sa pun poze si dupa ce le montezDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment