Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la 50 km/h le poti evita. stiu ca esti domnul stie tot, dar sunt utile la drum in afara orasului, unde poti lovi usor un caine, si sa belesti toata fata masinii. am vazut un caz pe forum in care si radiatorul avea forma cainelui, si il lovise cu 70 km/h dupa spusele lui. asa ca mai bine previn cu ceva. oricum, pentru 7 cat au costat, nu e o gaura asa mare

@raducu26: e plin de fluiere loganul, dar e plin de cele inutile, si deranjante. nu cred ca are vreun fluieras care sa isi aiba rostul cu adevarat. asa ca mai bine pun unul.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Si eu am vrut sa montez alarma respectiva "anti animale", dar am renuntat in ideea ca daca mergi in afara cu viteza, am auzit ca se aude fluieratul si in masina!
      Sa-mi spui te rog daca este adevarat sau nu!!!!!!
      Daca nu se aude o sa-mi pun si eu!Ca idee sunt binevenite!
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• aha.. daca era bun si pentru animalele cu doua picioare care circula pe carosabil.. era o investitie buna..

Comment

• pentru animalele acelea, este bun claxonul, intr-o anumita masura si in anumite cazuri bine..bine...si gura ca sa umpli frigiderul animalului

oricum, sa ne tii la curent cu fluieratul, ca si pe mine ma bate gandul
          sigpic

Comment

• Originally posted by Crossair View Post
            aha.. daca era bun si pentru animalele cu doua picioare care circula pe carosabil.. era o investitie buna..
            te-ai suparat ca te-am facut atotstiutor, dar uite ca nu poti sa te abtii. nu intelegi ca nu e un detector pe baza de raze x? sa fabulam putin. daca te uitai in poze, vedeai ca pe ambalaj scrie ANIMAL ALERT adica pentru toate vietuitoarele care iti ies in cale, inclusiv oameni, ca suntem mai animale decat animalele

Originally posted by bogdan_1984 View Post
            pentru animalele acelea, este bun claxonul, intr-o anumita masura si in anumite cazuri bine..bine...si gura ca sa umpli frigiderul animalului

oricum, sa ne tii la curent cu fluieratul, ca si pe mine ma bate gandul
            cateodata cand vede ca te aproprii de el intra in panica si ramane in mijlocul drumului...sau iti sare brusc in fata si n-ai ce sa faci, asa, poate ca il deranjeaza asta si nu mai sare. o sa vedem efectul weekendul viitor ca plec la drum lung cu ea
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• am montat azi -atentiometrul- pentru toate categoriile de animale. sunt in stanga si in dreapta numarului de inmatriculare

maine urmeaza si capitonajul la portbagaj, dupa curatarea motorului cu un spray special
              Attached Files

Comment

• hai ca ti-am rasfoit toate paginile...ai evitat vreun animat ceva?

Comment

• cateva poze
                  Attached Files

Comment

• oficial faci parte din team-ul renault F1
                    sigpic

Comment

• azi au cazut deflectoarele de pe stergatoare

Comment

• ce bine!!! oricum erau kitch-uase
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• un upgrade. am schimbat stikerul cu LOGAN Club de pe luneta
                          Attached Files

Comment

• da bine..pe spate..loganclubu' .. a...si daca mai vrei sa pui deflectoare la stergatoare..fa-le negru mat..sa se asorteze cu fata masinii..pleoape..grila..masca..
                            sigpic

Comment

• am vrut sa le vopsesc in culoarea masinii, dar au iesit rosu pur. oricum nu o sa mai pun deflectoare

Comment

• sal.ti-am citit tot thread-ul,ca nu stiu ce tot ai cu mine,de cate ori ma vezi ca postez te iei de mine,si citind,am vazut ca m-ai intrebat de ce nu vin la intalniri.din pacate am vazut numai acum.nu vin pentru ca am niste retineri.am fost o singura data,chiar cand mi-am luat masina,dar tu nu ai fost atunci,cred.imi place masina ta,dar pui prea multe chestii pe ea,cum ar fi,deflectoarele de la stergatoare,sigla cu logan club brasov,stickere de tot felul,mi-as pune si eu un sticker cu logan club,sau logan club brasov,dar as vrea unul micut si elegant,ceea ce nu are nimeni din pacate.in concluzie,imi place masina ta,dar nu inteleg de ce esti asa revoltat pe mine,si apropo.iti multumesc ca ma ajuti,ca intr-un post mi-ai reprosat si asta.bafta
                                Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google