Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• de cateva ori cand ti-am raspuns la unele posturi, la final te-am intrebat de ce nu vi pe la intalniri. si tu imi raspundeai legat de subiect, si nu ziceai nimic de intalniri. si de aia am inceput sa te iau mai tare. stai linistit ca nu am nimic cu tine, doar am vrut sa stiu de ce te-ai marginalizat, avand in vedere ca pe forum esti activ. tu esti pe forum din 4 mai, eu din 25 sau 26, deci mai mult ca sigur nu te-am prins la intalniri. nu stiu ce retineri ai, pentru ca baietii care vin la intalnire sunt chiar de treaba. ti-am reprosat ca nu ai zis nimic niciodata cand te-am ajutat, pentru ca chiar asa a fost. altii ar fi spus.

legat de masina, deflectoarele nu mai sunt. sigla cu logan club chiar imi place, ca nu mai scrie dacia ca pe toate. si daca nu te uiti atent nici nu se vede. stikere cu logan club nu comentez. mie imi place, cui nu-i place sa nu se uite.

daca aveam ceva cu tine, nu iti raspundeam la posturile tale. eu doar te-am luat putin mai tare ca sa stiu si eu de ce nu vi macar pe forum la brasov, daca la intalniri nu. deci nu am nimic cu tine, stai linistit. cu baiatu` cu 1.4 remapat ce se mai aude? ati fost sa vedeti care e diferenta?
    Last edited by B 83 RMJ; 24 March 2009, 23:02.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• 2 poze. astazi am fost in deplasare la bucuresti, cu ocazia asta s-a rotunjit si nr de kilometrii.
      Attached Files
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• duminica la gratar
        Attached Files

Comment

• mai spal-oooo

misto poze. unde sunt? (de parca as sti daca mi-ai spune)
          sigpic

Comment

• Aline, ce bine i-ar sta cu niste oglinzi de MCV....
            Lasnd gluma la o parte, roaga-te sa fie frumos in weekend!
            Treaba e pregatita, releul de dezaburire la locul lui din fabrica...poate luni pleaca niste oglinzi spre tine!
            Bafta!

Comment

• @bogdan_1984: la spalatorie cam greu de ajuns. si cum a fost si vremea urata, nu am mai spalat-o. mai ales ca este o regula nescrisa, dupa ce spal masina a doua zi ploua. pozele sunt facute pe langa Lacul Sfanta Ana, in jud Covasna. utlimele 3 poze le-am incarcat din greseala, alea sunt facute in curte aseara

@detail: astept oglinzile de la tine. ma bucur ca ai releul de dezaburire deja pe masina, si trebuie sa recunosc ca am ramas surprins. abia astept sa o vad cu oglinzile de mcv

Comment

• mi-am tras si eu 'spatiu de depozitare' la baza consolei. chiar daca nu e cea mai stralucita idee, si nu da bine la ochi, eu privesc partea practica a acestui obiect si sunt multumit. o sa ma gandesc sa vad poate reuesesc sa o acopar cumva. o sa mai revin cu poza ca asta nu e chiar stralucita...acuma am vazut-o si eu...
                Attached Files

Comment

• las-o acolo ca e foarte practica. pana cand mi-am cumparat cotiera, acela era "spatiul meu de depozitare", chiar si acum e acolo. asa ca, las-o ma ca merge asa!

dar unde iti sunt presurile? ai inceput curatenia de paste?
                  sigpic

Comment

• ) si eu tot asa am ....si inca de prin 2007...am luat masina si am fost profund dezamagit de faptul ca era gol acolo ,asa ca am gasit o solutie uite aici http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_...ight=DJ-xx-AIN

Nu mai cita postul anterior...se intelege ca lui ii raspunz.
                    Last edited by valeriuciprian; 3 April 2009, 13:56.
                    sigpic
                    http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
                    http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

• Cred ca mai am si eu 1-2 "spatii de depozitare" la atelier de la utilitare. Sa ti le trimit cu oglinzile care s-au scuturat azi de pe masina impreuna cu un strat de noroi pe care il arunca rotile de 7J16 ET38, direct pe ele. Daca nu mi-e foarte lene maine sa le spal, si daca imi dai un PM cu numele si adresa ta, poate ti le pun maine la posta.
                      Ca sa te mai oftici, trage cu ochiul la My Ride "Golancele mele" sa vezi in avanpremiera capacele de la oglinzile mele.

Comment

• nu ma oftic. asta te asigur. daca nu ai ce face cu 'spatiile alea de depozitare' baga-le si pe alea in colet. acuma iti trimit pm cu datele de contact. mersi mult inca o data. mare om

Comment

• Oglinzile au plecat fara spatii de depozitare, nu am mai avut timp sa trec sa le caut. Poate le gasesc pana vin la Bv.
                          Vezi ca oglinda stanga este un pic zgariata pe dedesubt, azi am vazut cand am spalat-o demontata. Pe masina nu se vedea. Cred ca mi-a "tras-o" unul mic pe dedesubt. Daca sunt probleme, vorbim si ne intelegem cand vin la Bv. de Paste.

PS Vezi ca in cutie ti-am pus pe fund si scoicile din panou si protectiile de vinilin, eu nu mai am ce face cu ele, dar sunt in culoarea "carbone" asa cum am eu interiorul.

Comment

• daca e dedesupt nu e problema. pe carcasa exterioara ma interesa sa nu fie zgarieturi 'in carne'. nu am inteles ce e cu scoicile alea si protectiile de vinilin. la ce le pot folosi? mersi inca o data pentru oglinzi. cred ca pana in weekendul viitor sunt puse pe masina. dupa miercuri-joi am timp, si daca e vremea buna, m-am scos.

Comment

• astazi am achizitionat filtru de polen original RENAULT, si maine ar trebui sa ajunga oglinzile de mcv....deci in cateva zile inca un upgrade

Comment

• foarte bine aline. bune modificarile. tine-o tot asa. si sa stii ca i-ar sta bine cu barile vopsite integral. mai ales ca iti vin oglinzi de MCV cu scoica si le faci in culoare masinii.

hmmm?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google