sunt oglinzi de mcv(si manuale), nu au scoica. scoica au doar cele de pe prestige. spoilere ar da bine vopsite integral, probabil ceva mai incolo pe casco. pe 21 aprilie face anul
Brasoveanca Mea B-83-RMJ
Collapse
X
-
Scoicile sunt alea de se pun in gaurile de la usa, iar vinilinul este intre ele si maneta de reglaj, ca sa nu se vada gaura din spate. Ti le-am trimis cu toate ca pe masina mea au fost culoarea "carbone" si nu "muscade" cum ai tu panourile de usi. Poate are cineva, sau chiar tu nevoie ca piese de schimb. Eu am ramas momentan cu 2 gauri in care "se pregateste" niste tweetere.
Comment
-
aha. am inteles. o sa vad eu maine ca ar trebui sa fie deja ajuns coletul. am zis ca merg si in seara asta sa ma interesez, dar am umblat dupa filtru de polen si am ajuns acasa la 19:40, iar la posta a inchis la 19:30. maine mai mult ca sigur o sa am si 'citatie'. abia astept sa le montezDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
am auzit ca nu trebuie ca masticul ramane prins de fata de usa. braduletii ma gandesc ca sunt cam ca aia de la consola centrala, si oricum am auzit ca se poate pune la loc daca sare vreunul din ei. cred ca joi sau vineri o sa am timp si pentru masina. momentan ma laud cu un retus filtrul de polen probabil ca maine o sa am timp de el, si sper, ca nu e mare branza. si sper si vremea sa fie ca la meteo ca atunci e numai bunDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
au sosit si oglinzile! ma si stie tipa de la posta. ca nu aveam 'citatie' in posta, dar m-am dus sa pun 2 colete si direct mi-a zis ca am un ramburs
detail: sa zici mersi ca nu am fost tigan sa nu platesc rambursul. ai completat formularul pentru ramburs exact invers, si ajungea rambursul inapoi la mine. am completat alt formular care o sa iti vina tie, dar nu am scris cnp-ul tau ca nu il stiu. am vrut sa te sunt si mi s-au taiat picioarele. nu mai gaseam telefonul. il uitasem acasa mersi inca o dataAttached FilesDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Banuiam ca nu esti tigan, le-am pus la posta sambata inainte sa inchida si am scris pe un colt de ghiseu, si nici nu prea trimit colete, deci "sh..t happens"...
Verzele nu mi le-ai pus pe ramburs? Trebuiau sa se intoarca la mine, le-am pus numai sa nu-ti ia vantul pachetul si sa fie mai scump transportul....
Bafta la montaj! Vezi sa nu montezi si "greierashi" in usa!
Comment
-
da...o sa am grija la greierasi atat cat ma duce varza asta care imi acopera gatul cand ploua. joi o sa am timp pentru oglinzi. monentan am incercat sa pun filtrul de polen si am facut scurta la mana de mi se misca degetele singure. maine sper ca reusesc sa pun filtrul, in caz ca am timp, daca nu joi si ala. ca maine nu stiu cand ajung acasa.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Ce probleme ai cu gaura la aeroterma? Eu l-am invatat pe un baiat de la mine sa puna filtrul pe Van, si cu toate ca are 1m 80 si 110 kg, l-a pus stand in genunchi langa masina in 5 minute cu un cutter si un patent. Ce-i drept este "meserias" si le are cu sculele.
Comment
-
glumesti....cate 5 min faceam eu pauza. m-a omorat. are 2 mm grosime prostia aia si abia am taiat o latura din aia lunga si una scurta. am tot incercat sa il rup dar nu am putut, asa ca maine daca apuc, daca nu joi, o sa mai tai putin si din partea cealalta. e pozitia cam prost plasata la aia, adica merge prea mult in sus si acolo mergi pe pipaite. eu trebuie sa tai cu grija ca am in imprejurimi 3 cabluri, si nu vreau sa crestez vreunu din eleDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
da, as face-o. a doua oara sigur o fac mai usor.
oglinzile nu le vopsesc. le pun asa cum sunt. poate o sa pupe niste folie la o firma care se ocupa de colantari auto. nu le vopsesc ca dupa aia daca se zgarie arata jalnic. si plus de asta unul din brasov cu un mcv si-a vopsit oglinzile si acum are vopseaua sarita in mare parte. deci nu. autocolant da, ceva mai incoloDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Aline, cu un cutter cu lama tare (de preferinta cu unul cu lama trapezoidala) tai laturile (langa peretele iesit) lungi prin "zgariere" consecutiva apasata, de 10-15 ori, fara sa te chinui sa patrunzi din prima trecere materialul. O sa se patrunda dupa cateva treceri, si nu te stresa sa-l tai in adancime. Nu baga lama adanc spre stanga in interiorul aerotermei daca ai AC. Daca ai taiat laturile lungi, si nu vrei sa te mai chinui cu cele scurte, poti sa-i "f.ti" un ciocan cu varful si se va sparge intr-un oarecare mod(dar laturile scurte se vor "plia" drept), dupa care bagi un patent si apoi mana sa scoti bucatile. Eventual cu o pila poti finisa marginile. Grija la marginea de jos, acolo etanseaza garnitura.
Eu am facut la ultima masina montajul filtrului la 11 seara in fata casei cu un cutter si un patent la lumina lanternei. Nu am vrut sa circul nici 1 km fara filtru pe masina noua (filtrul il cumparasem cand am ridicat masina la 8 seara)
Si pune-ti o lanterna sa bata pe aeroterma si nu o sa ti se mai para asa de "ascuns" locul, o sa vezi ce faci.Last edited by detail; 7 April 2009, 20:40.
Comment
Comment