nu am ac. am rupt o lama de cutter si aveam un briceag in portbagaj, si l-am 'infipt' pe ala. cred ca nici el nu taia prea bine, dar era sa imi tai un deget. nu stiu cum de am avut noroc, ca in ultimul timp numai de ghinioane am parte. stiu ca in partea de jos se face entansarea, o sa vad sa fie cat mai drept acolo. la 65 lei cat am dat pe filtru ar trebui sa nu-l 'f*t'
Brasoveanca Mea B-83-RMJ
Collapse
X
-
Misto "viziunea" in noile oglinzi!
Si eu am avut un "soc" dupa schimbare..........un soc pozitiv!
Bafta!
Comment
-
sunt convins. abia astept sa le pun si eu. o sa ma cam descurc singur ca nu are cine sa ma ajute. prietenul care a zis ca ma ajuta are probleme cu masina si nu poate zilele astea. si pe mine ma mananca asa ca sper sa nu ma manance asa tare incat sa belesc cevaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
montajul e floare la ureche.....dai fata de usa jos si desfaci 2 suruburi.....si gata!
Comment
-
Aline azi e marti, ai grija inca!
Eu mi-am zgariat o janta cand intorceam masina si mi-a facut cu mana un cunoscut. El a crezut ca am coborat sa il salut, eu am dat fuga pe dreapta sa vad janta (nu e prea rau, abia se vede). Dupa care i-am zis vreo doua si am plecat. Marti... Si cata grija am de jante...nu aveau nici macar un fir de zgarietura in opt luni...
Filtrul nu ai cum sa il strici, strange toata partea din spate sa o faci sa intre in locas, apoi intri intai cu partea de sus pana se duce un pic in sus in aeroterma (nu te uita ca se deformeaza, ca nu se strica). Cand a scapat in sus, va intra usor si partea de jos, il impingi pana il blochezi jos, sa faca un fel de clic. Bafta!
Ai dat bine pe filtru, eu dau aproape 80 la Renault, sa vezi ce fata fac aia cand le spun la revizii la toate masinile sa scoata din magazie filtru de polen. Acum s-au obisnuit, dar la inceput ziceau "dar nu aveti filtru pe Dacia..."Last edited by detail; 7 April 2009, 23:39.
Comment
-
adica tu le zici la revizii sa iti schimbe filtrul de polen? in loc sa ti-l schimbi tu...mai dai si bani la nesimtiti. stiu cum se pune ca am vazut un tutorial pe forum si de aia mi s-a pus pata si am vrut si eu...ca nu e mare lucru.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Nu le dau bani sa-l schimbe, ca doar dureaza 7 secunde sa-l schimbi, dar il scot cu piesele de revizie. Intotdeauna am pus filtru Renault. Eu folosesc un service bimarca, deoarece am ambele marci si nu vreau sa "imblanzesc" doua service-uri, aia ma stiu deja de la portarul de la intrare pana la vanzatorii de masini. Am facut la viata mea niste "flick-flack"-uri pe acolo!Last edited by detail; 8 April 2009, 18:47.
Comment
-
pai si ce am eu pus pe masina e original RENAULT si e diferenta de pret de 15 lei
am reusit sa il pun. mult mai usor decat ieri
maine urmeaza oglinzile
p.s. nu stiu cum se face ca e atata praf acolo...cu ochiul liber nu se vede delocDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
am pus si oglinzile
cu ocazia asta am dat jos toate fetele de usi si le-am facut o baie in vana. saptamana viitoare la revizia de un an o sa zica aia ca nu a circulat deloc masina
pe langa faptul ca am 6 degete umflate, am rupt si peria din interior de la geamul soferului(ultima poza) dupa care trebuie sa plec sa iau alta imediat.
fetele de usi de pe fata nu am apucat sa le mai pun ca a inceput sa ploua(toarne) si o sa le pun dimineata.Attached Files- DSC00562.jpg (133.9 KB, 99 views)
- DSC00563.jpg (129.0 KB, 93 views)
- DSC00564.jpg (151.0 KB, 89 views)
- DSC00565.jpg (108.6 KB, 51 views)
- DSC00566.jpg (118.8 KB, 43 views)
- DSC00567.jpg (168.7 KB, 51 views)
- DSC00568.jpg (124.7 KB, 49 views)
- DSC00572.jpg (100.1 KB, 44 views)
- DSC00573.jpg (102.5 KB, 44 views)
- DSC00576.jpg (129.7 KB, 48 views)
- DSC00578.jpg (128.3 KB, 45 views)
- DSC00579.jpg (138.4 KB, 47 views)
- DSC00580.jpg (162.7 KB, 60 views)
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Aline, ti-au cam ramas piese din masina...
Ce ...... ai avut cu peria aia? N-aveai de ce s-o scoti...sau te-a "mancat"?
Daca mai umbli putin si la spate (scos usile si taiat 1/2 plafon) ajunge ca "donatorul de organe"... Ha! , ce gluma am facut, nici macar eu n-am ras.
Hai, up cu moralul, arata deja altfel cu oglinzile, sa vezi ce "panorama" o sa ai de acum in spate...
Comment
-
pai am inceput cu usa din dreapta...si nu scosesem peria aia...dar la un moment dat cand trageam de fata de usa a iesit jumate din el...si am zis ca il dau jos sa nu ma mai incurce. toate bune si frumoase...cand am ajuns la usa din stanga am zis ca il scot sa nu ma mai incurce, si l-am scos de tot. am fost la un magazin de piese non stop si nu avea, asa ca maine dimineata trebuie sa ma apuc de cautat ca nu vreau sa il pun pe ala rupt. ma gandeam sa merg la dealer daca nu gasesc, dar mai mult de 10 iepuri jur ca nu dau.
am vazut deja 'panorama' din spate, am ramas placut surprins, ca se vede si bordura cand dai cu spatele...nu a mai trebuit sa ma ridic sau sa ma misc de pe scaun, vedeam perfect. mersi mult de tot inca o data, de cand cautam oglinzi si cine stie pana cand mai cautam daca nu erai tu
maine o sa o lungesc putin si o sa fac si o antifonare la usi. deci noroc ca nu am apucat sa pun si fetele de usi pe usile din fata, asa ca o sa le dau jos doar pe cele de pe spate, care oricum se dau mult mai usor josDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
cum n-am gasit folie la metru patrat, ci doar la sul de 20 metrii patrati, am renunat sa mai cumpar. aveam de nevoie de cel mult 3 metri patrati si am zis ca nu merita deloc. asa ca am facut o 'improvizatie' de antifonare cu mocheta doar pe usile din fata. cat o sa tina sau nu, sau cat o sa se simta diferenta sau nu, nu mai conteaza. daca o sa gasesc la metru patrat o sa schimb mocheta cu folie. pana atunci ramane asa.
am aranjat si filtrul de polen, ca statea putin in afara din cauza ca a ramas un 'ciot' netaiat.(filtrul asta e cadoul ei de un an)Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
e frumos cand vezi ca munca ta da roade. chiar daca te-ai chinuit putin la filtrul de polen, dar a iesit cum trebuie.
sa stapanaesti oglinzile sanatos (chiar daca risc warn) si fara zgarituri. cu greu le zgarai. daca ai grija...
nu stiu cat este de practica mocheta aia acolo. bine ca nu se vede dupa ce pui fetele de la portiere
ce mai ai in planuri?
bafta in continuare!sigpic
Comment
Comment