Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum se simte acum masina dupa transplant? Vad ca ai 1.6 16v.
    Ai pastrat aceeasi cutie?
    Ai pus alt ambreiaj?

Comment

• a schimbat doar emblema....
      sigpic

Comment

• @Cezar: zi-mi ca glumeai
        Attached Files
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Scoate de la motorizare 1.6 16v ca te mai crede lumea si te faci de ras. Sau tie rusine cu motorizarea pe care o ai?
          Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• Daca vrei iti dau eu inscriptie cu CL 63 AMG ...dar intri pe "tuningmioritic" p-orma
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• tine-ti amg-ul acolo unde e. nu am pus emblema ca sa o dau jos. trebuia 15 dCi nu ?) lasa ca e bun asa, nu tre sa te iei cu toti tampitii la linii prin oras ca sa vezi care coteţ e mai vioi.
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• urmatorul pas, ca sa aduca putin a saispeveu, este sa vopsesti toata masina in visiniu. si ar mai fi una, bara de meceveu si ar mai fi cateva...
                sigpic

Comment

• bara de meceveu nu ii pun. asta e clar. singurul spoiler care mi-l doresc e ala de renault. masina daca o vopsesc in visiniu, o sa fie 2 nuante diferite, ca a mea e rosie. dar o sa se rezolve pe casco, ca deja incep sa se adune, incet dar sigur. dar mai astept putin sa mai dispara criza financiara, ca sa nu am probleme cu prostii de la casco, ca numa` de csa, opc si alte d'alea nu am chef

Comment

• S-a schimbat ceva in comportamentul masinii? Sigur nu s-au imbunatatit performantele?

Comment

• e mai usoara cu 1(un) gram

Comment

• bun bun....E varianta 1.6 16v limited edition la 75 ?
                        Acum lasand gluma deoparte, ai cam gresit ca ai schimbat emblema. Dar e masina parintilor, faci ce vrei cu ea.
                        Spor la treaba.

Comment

• ma gandeam sa ii dau foc. ca sa incaseze banii de pe asigurare

Dar e masina parintilor, faci ce vrei cu ea.
                          daca era a mea probabil ca ar fi fost in alta stare acum. oricum o sa ii duc dorul, si sincer imi pare nespus de rau ca nu se mai fac ph-unuri, ca mi-as fi luat cu siguranta unul cand venea si acea vreme. cu ph2-ul nu prea sunt eu impacat
                          Last edited by B 83 RMJ; 15 May 2009, 12:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Aline, are nepotu-meu in Brasov o sigla 525xd pe care si-a scos-o de pe un BMW E60, la care a facut "clean" de scris portbagajul dupa o zgarietura. O ofera "moca" orcarui membru Logan club, ca are si el un Kiss dci85.
                            Sa vezi cum o sa se duca cu tractiune integrala...

Comment

• eventual pun sigla aia la bicicleta

Comment

• Acuma lumea cand vede 16 v nu mai are curaj sa te depaseasca la semafor sau in alte situati ei cred ca daca bagi picioru in ea faci si renunta dar i faci la figurat numai!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google