Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• habar nu aveti voi ce poate 1.4 . m-a dus un baiat care e respins de forum, cu 1.4 lui din septembrie 2006 prin oras cu 120 si lua curbe la 90 grade pe interior, pastrand banda, neiesind in exterior, pe a doua banda (de la stanga la dreapta - era o strada cu sens unic cu 5 sau 6 benzi), de am avut impresia de 3 ori ca ma infige in exteriorul curbei in vreun stalp sau copac. sau macar ma asteptam sa derapeze, ca are kormorane pe masina, si brusca comenzile, tragea de volan in ultimul moment. nu stiam de ce sa ma mai tin, aveam impresia ca centura aia e degeaba. dar nu pot sa explic cum m-a dus baiatul, cand am coborat din masina tremuram tot.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• cu 120 mai greu pe unde spui tu, la stop nu poate lua cu 120 ca se rastoarna, iar in capul Bd. Victoriei nu prea are 90 de grade decat daca masori pe 300 de m...

Comment

• ti-am zis eu ca in capul bulevardului victoriei? e sensul ala giratoriu de la hidro, si mergea de pe calea bucuresti pe toamenei, si pe urma a facut stanga spre Mesaota, nu dreapta spre triaj. acolo a luat curba cu 100 pe putin, ca aia am apucat sa vad dupa ce franase ca pe banda 2 de pe interior era un golf breack pe care daca nu il claxona il lua din lateral. acolo m-am c**at pe mine cel mai rau. si pe urma la Comert a facut dreapta tot pe interior, pe banda de autobuz, si acolo am crezut ca ma vad in exteriorul curbei, in pasajul subteran de la hidro
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• exact acolo spuneam si eu (nu mai e alt viraj cu atatea benzi in Brasov), dar "sensul ala giratoriu" are 300 de metri intre capul bd. Victoriei si hidro (in realitate este un viraj larg stanga nu un viraj la 90), si venind din toamnei pana intri in viraj stanga dupa victoriei, nu prinzi cu 1.4 120! Iar virajul in stanga la toamnei te rastorni daca intri cu 120!
          Mai stim si noi cum arata orasul ala un pic...

Comment

• cand mai vi la brasov ma anunti si te pun sa mergi cu baiatu` ala sa vezi. deci iti spun ca avea 100 cand m-am uitat pe bord, cand l-a claxonat pe ala cu golfu`. pana acolo, a venit tare de la Judetean ca prins verde la zizinului cu calea bucuresti. si nu era aglomerat ca era ora 18. deci 120 avea pana acolo, si acolo a incetinit, dar cand l-a claxonat pe cel cu golful stiu sigur ca avea 100. dupa curba, cand a inceput sa o calce, si era pe la 80. nu am putut sa stau cu ochii in bord ca ma gandeam de ce sa ma mai tin si ma imaginam in stalpii sau copacii de pe exteriorul virajelor, mai ales ca eu eram victima afectata cel mai mult

si nu ai treaba cu victoriei. de pe toamnei faci stanga (pac-pac) spre lic mesota. pe prima banda din interiorul virajului iti garantez ca nu ai 90 grade in 300 m
            Last edited by B 83 RMJ; 15 May 2009, 23:59.

Comment

• Loganul furios cu caucioace de plastic....hai ca parca suntem din filme.

Comment

• eu v-am zis. cand veniti la brasov ma anuntati si vorbesc cu omul ala si o sa vedeti. si am uitat sa va spun ca masina are teoretic 82 cai si gata cu subiectul asta pe topicul asta ca aici e my ride, nu discutii generale. avem pm si profile message

Comment

• tu ai inceput cu marmota de 1.4 la 120, in curba de 90 de grade in Brasov,...pe unde ne mai stim si noi...

Comment

• revenim la subiect:

marti urmeaza jenti

Comment

• ooo! bv domnu! te-ai hotarat asupra unui model?
                      sigpic

Comment

• le iau de la un baiat care a vandut masina dupa un accident. a renuntat la casco cu o luna inainte si acum nu a mai vrut sa plateasca reparatiile care ajungeau pe la 8000 lei.
                        Attached Files

Comment

• sunt frumusele, nu esti superstitios?
                          sigpic

Comment

• nu sunt superstitios de fel

Comment

• jentile mai intarzie putin ca baiatul nu gaseste un prezon si un distantier. are casa in constructie. deci mai astept cateva zile pana la gaseste.

intre timp:

gps pus la punct (incarcat+introdus destinatia) - OK
                              plinul facut - pe jumate (20l-restul la noapte) - OK
                              rabdare pentru pierdut timpul o zi prin bucuresti - OK

maine toata ziua sunt in capitala :|... iar am de a face cu bucurestenii, in marea lor majoritate cu 'greturi'. nu toti, dar multi sunt 'tarani'
                              Last edited by B 83 RMJ; 20 May 2009, 22:46.

Comment

• astazi am montat contactorii la usile din spate. spre uimirea mea ascunsa nu am avut nici un incident neplacut legat de montajul lor. insa, a aparut sau era (azi am observat-o) o problema la macaraua de la usa dreapta spate care face o mica galagie mai maricica atunci cand descui usa din cheie sau butonul de pe consola. de incuiat/descuiat se incuie/descuie. dar ma cam calca pe nervi zgomotul ala. poate ma ajuta cineva sa scap de el azi, ca am fata de usa data jos
                                Attached Files
                                Last edited by B 83 RMJ; 26 May 2009, 17:14.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google