acum trebe sa vopsesti si tamburii si etrierii
Brasoveanca Mea B-83-RMJ
Collapse
X
-
Imi plac jantele, arata foarte bine pe Logan. Cred ca printre cele mai potrivite jante de 15" pe care le-am vazut pe Logan pana acum.
Nu-mi plac aparatorile de silicon de pe usi (pot fi inlocuite cu usurinta cu "grija") si emblema de 1.6 16v. Daca siliconul de pe usi are totusi o utilitate practica, emblema nu are, e chiar ne la locul ei.sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
arata super jentile tale. acu sa iei permisul ala o data...sa te vad si la volan falindute...
(pacat ca nu se vad toate detaliile faine in poza...)Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
niste poze...mai am de montat capace tiranti dar nu am reusit sa desfac nici un surub incaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
de unde ai luat siglele cu kissfm?ca a mea s-a pierdut una si mi-as pune la loc.Mersi mult
Comment
-
de la un baiat de pe un forum concurent. si capacele tiranti tot de la el, si bonus mi-a dat 2 stikere cu PRESTIGE pentru usa, din care am ramas cu unul:P.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
hai baga o poza....sa vin sa iesim la o tura cu masina ta pe la 150?? sa vedem daca mia intra aerul?
hai baga o poza cu ele...sa vin sa mergem cu a ta la plimbare? cu 150? sa vedem daca mai intra aerul? ;))Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment