Brasoveanca Mea B-83-RMJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fain Aline ce mai ai de gand?
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• deocamdata nimic, ca nu mai am cu ce. decat sa incerc sa imi repar manerul ...merge dar parca se incaleca undeva cu tija de la incuietoarea usii..daca trag simultan de deschizatorul din interior si de tija de la incuietoare in sus atunci se deschide si din exterior. pana incui iar masina. tija de la incuietoare nu se mai ridica decat jumatate cand descui masina. si asa usa se deschide doar din interior. slava Domnului... am dat jos panoul mai devreme si nu reusesc sa imi dau seama ce e...totul e ok la prima vedere. si culmea, a fost al 3-lea maner care l-am pus, nu primul, ca sa zici ca nu stiam cum sa il pun...
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• vezi ca la usile din spate au sigutanta pentru copii e un tamburuc mic care se duce in parti schimbai pozitia si inchide usa
        sigpic
        http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• si dupa aia vi tu sa mi-o deschizi? ca dupa aia chiar ca am blocat-o.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Salut Aline.
            Vezi ca reglajul tijei e prea scurt,mai desfa o data si regleaza tija un pic mai sus si probeaza fara sa mai montezi fata de usa.
            Ps:frumoasa masinuta
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• de dat jos le-am dat la un prieten la service. o sa incerc sa il desfac eu acuma. faza e ca daca trag simultan de deschiderea din interior si de tija de la incuietoare in sus pe urma se deschide si din exterior. am sa incerc cand am timp sa vad daca reusesc, daca nu saptamana viitoare ma duc tot la ala la service...
              multumesc mult. deja imi faceam probleme ca trebuie sa schimb ceva pe acolo

Comment

• Salut.
                Eu zic sa-ti faci un drum pina la servicesa-ti regleze corect tija.
                Sa nu mai ai si pe viitor probleme(asa a fost si la mine,a mers OK vreo 5 zile,dupa care ma lasat).
                Eu am avut un prieten care ma rezolvat repede(15min)de treaba de profesionist.
                Numai bine.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

• o sa vad...

am pierdut pleoapa dreapta cred ca pe centura

Comment

• mi-a cerut cineva pe pm niste poze cu jantele. am pus aici cateva, nu le mai am chiar pe toate, cred ca sunt puse si pe paginile anterioare. il rog sa se uite ...
                    Attached Files

Comment

• astazi cu ajutorul lui mumus am reusit sa imi pun alte pleoape. alti bani, alta distractie...30 lei ca sa vopsesc alt set, cand puteam sa le prind bine din prima...

Comment

• am revenit cu ceva noutati/vesti bune si rele si niste poze.

+am achizitionat un detector de radar (moca+inca 20 lei din partea vanzatorului)
                        +suport telefon/pda/gps cu ventuza pentru parbriz. de cand cautam
                        +nuca schimbator cu cap cromat (multumesc kalimera22)

-daca in urma cu o luna am ramas fara capacelele cromate de la ventile, azi am ramas fara antena mea cea scurta. in aceeasi parcare. sper sa nu mai urmeze si altceva.

kilometrii: 50600

-urmeaza kit distributie si pompa de apa (ca a inceput sa cam sune)
                        -si simt ca imi bate ceva (fier pe fier cred) la roata dreapta fata cand intru in curte (mai exact cand urc pe trotuarul din fata portii). la 130-140 km/h imi bate roata, si volanul merge stanga-dreapta pe o distanta de 10-15 cm. cu tot cu mana mea, nu pot sa il tin drept. nu stiu ce e, eu suspectez rulmentul. poate stie careva ce e.
                        Attached Files

Comment

• Ai uitat de parasolar...iti era jena cu el...nu?...
                          sigpic

Comment

• nu neaparat. e o idee care mi-a luat cateva luni sa o pot pune in practica, din motiv ca nu aveam fontul (nici numele si nici grafica in corel) si nimeni nu vroia sa o spuna, sa o dea. nu l-am dat jos fara sa am unul de rezerva. oricum ala era de un an jumate pe masina si deja se stransesera literele de la caldura si erau inconjurate de lipici si unele parti lipseau sau erau taiate de lama de cauciuc de la spalatorul de parbrize din spalatorii. tot parasolarul il am, acum nu gasesc pe cineva care sa poata face si print sa imi fac din nou siglele, ca ale mele s-au patat cu vopsea neagra. baiatul care m-a ajutat cu parasolarul nu face print ca nu are cu ce.

Comment

• meama dar ai venit cu o serie de belelespor la treaba...!
                              AdY_JmL_2015

Comment

• mersi. mi s-a cam urat de ceva timp si nu prea imi vine sa mai fac nimic. ba chiar am avut momente cand am vrut sa o fac stoc dpdv estetic.

am uitat sa mai precizez ca urmeaza saptamana viitoare sa schimb claxonul, cu unul cu 2 voci. luni sau marti trebuie sa ajunga. sper sa ma multumeasca, altfel il schimb din nou.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google