Frumoasa masinuta,imi place cum ai facuto,bafta in continuoare,dar badboy-ul nu e reusit.
Logan Ph2 B 89 Ycp -acum -GL 16 ABG Aka "Stela"
Collapse
X
-
-
dar daca prelungesc colturi pana la aripa? sa nu mai fie asa rotunjita?
Comment
-
Mai bine prelungesti putin aripile decat capota,sa vina la nivel cu capota cum este in pozele de mai jos cu Vectra B.Problema este ca daca vrei sa dai farurile jos,va trebui sa demontezi si aripile.Cu siguranta ar da bine,dar inseamna ca trebuie sa vopsesti si aripile,o cheltuiala in plus.Daca nu vrei sa te complici,faci cum este poza cu Loganul alb si o sa ai un bad boy discret si totodata are continuitate cu masina.Este strict parerea mea,fiecare isi modifica masina dupa gusturi si posibilitatile materiale.Bafta!
Comment
-
Asta asa e.Gusturile nu se discuta dar te poti **** in ele )).Masina in primavara va fi vopsita complet si atunci o sa vina si o prelungire din aripi.Vroiam sa fac din capota acea prelungire pe colturi dar ma gandeam ca sunt fragile.Multumesc pentru pareri.
Comment
-
La mine nu prea e un pitic,am anumite picatele pe cupola si portbagaj de la plopi care nu vor sa renunta cu absolut nimic din pacate si masina a mai avut vopsita o portiera si o aripa si se cunoaste diferenta.a avut polish facut dar degeaba.
Comment
-
Poze cu fetita spalata + cadoul de la Mosu`))
Comment
-
o idee de badboy .poate ca o sa fiu injurat de ceilalti useri ca tot pun modelul asta de badboy,dar asta imi place mai mult...imi place si cel de pe loganul alb.
Comment
-
nu arata rau ,asa am vrut sa o fac dar problema era ca acele colturi sunt cam subtirele,iar Romania e plina de persoane bune))
eu ma gandeam sa renunt si la proiectoare sau sa le bag in spate la grila de jos..ori cele rotunde ori unele lungi...??
Comment
-
bai gagiule io cind ti-am zis cum trebuie facut nu mai ascultat, acu ia-ti reprosuri ce sati fac dar nu-i nimic e bine si asa...si inca ceva, sa vina primavara..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Sa vinaaa )) Stii ca eu nu vreau ce are toata lumea..poate ne caca mintea ceva mai traznit))
Comment
Comment