am un prieten care baga lupele si alt prieten face parte electrica.lupele au venit cu modul pentru anulare becuri aprinse la faza scurta faza lunga si am scapat bine de tot
Logan Ph2 B 89 Ycp -acum -GL 16 ABG Aka "Stela"
Collapse
X
-
-
Se vinde toba sport din poza.Este din inox,cu sistemul de prindere pentru logan si se poate prinde cu colier..fara a fi sudata. 160 RON usor negociabil..
Comment
-
Andrei..daca ai fi citit posturile ai fi vazut ca nu ramane asa!
poza este pe pagina anterioara
Comment
-
Urmeaza :
-miercuri :evacuare dubla full inox
-luna viitoare jante cu buza lata si multe spite,j mare..
-peste 2 luni (in functie de vreme) modificat exterior :praguri,sapca luneta,bara fata+bara spate custom SAU cauciucuri de vara noi noute
-vopsea custom complet..
Comment
-
Multumesc!Da,am investit pana acum,dar de acum incepe finisajul si sa termin nebunia.In 4-5 luni vreau sa fie completa.
Sa refac bad boy-ul,vopsea completa cu tot dat jos(custom),jante cromate..A fost mult chin pana sa vad exact culoarea,jantele,potriviri,socoteli,virgule si cu radical))
Astept de la cei care vizualizeaza threadul unele sfaturi sau opinii referitoare la bara fata.
Vreau sa o modific cu fibra.
Renunt la proiectoare plus modificarea ei in jos,plasa etc SAU pun proiectoarele in spatele plasei?
Comment
-
Evacuarea e montata,a facut cateva sute de km ) dar nu prea sunt eu ok.Sa vad si bara finalizata
Comment
-
si evacuarea minune.Stiu ca e putin stramta dar trebuie sa o sudez in partea dreapta sau sa gaseasc sa ii fac o "tiganeala"Attached Files
Comment
-
am taiat eu din bara sa pot monta tipsurile calumea.o sa fac o poza si cu ea pe dedesubt.Bara va fi facuta cu fibra si nu va ramane stock.Vor fi unele modificari custom la tot ce tine de exterior,iar legat de tobase aseaza toata bine cand va fi pusa definitiv.
Multumesc pentru pareri,bune sau rele,pentru mine nu conteaza decat atunci cand vad produsul finit
Comment
Comment