If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si revin cu aceasi intrebare : Ce cauciucuri se potrivesc in asa fel incat sa nu imi atinga in aripa?
-Jantele sunt Borbet A ,4x100,ET37,9J
-Masina lasata cu eibach...
Deci?
Deja am dureri de inima si greu gasesc un talon de 45.
Eu am avut 215/40 si nu mi-au atins, cu H&R. Deci merge. Daca vrei strech (desi nu-ti recomand pentru ca o sa se vada ciudat) 195/45.
Merge si 205/45 si mai tai o spira din arcuri (vezi HZP-Sandu Golanu).
Ce e mai lat de 215, deja e prea lat. Ce e mai inalt decat ce ti-am zis, deja vor fi gogosi.
Multumesc.Eu ma gandesc sa nu imi atinga la viraje.De taiat arcuri nu prea as vrea.Am niste h&r raiate o spira dar era prea pe burta.Ma gandeam la 205/45/16 dar gasesc greu cauciucuri cu balon asa mic,dar daca nu cumpar unele noi si termin balciul.Nu as vrea sa dau banii de doua ori daca e sa nu imi placa si sa vreau 215.
Daca le-ai luat tu sigur nu mai gasesc)) O sa fac o vizita pe la Braila sa le iau sa le aduc la Galati) Glumesc.
Emil..plange dar mai e de lucrat putin la ea si apoi intra la vopsit.Ce am terminat si grila de facut,mai e putin la bara de lucrat si putin la bad boy(nu prea a iesit ce trebuia)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment