Per total arata bine dar nu prea imi plac aripioarele de la stergatoare daca tie iti plac lasa-le acolo ;)
Golanul Meu Rosu
Collapse
X
-
-
Te inteleg de cand tot zic ca fac ceva sa cada sigla aia din fata si uit
In noaptea asta cred ca fac eu ceva
Comment
-
-
Spor la "tunarit".Frumoasa masina si sa ai grija de ea.Multi km fara incidente si sa "maraie" frumos
Comment
-
Scapa de sticker-ul de pe capota,dungile de pe bara fata/spate si de colantul negru de pe stema fata si spate,cel de pe stema il poti inlocui cu un sticker in genul pozelor de mai jos,gasesti la Turturel astfel de sticker.Dezlipeste si colantul de pe scrumiera,rama de la cd player si de pe consola centrala.Nici Renault-ul de pe consola nu prea are ce cauta acolo.Legat de butonul de deschidere portbagaj, il poti inlocui cu un buton de Cielo sau alta masina,il poti monta deasupra reglajului de la faruri sau in locul butonului de reglaj al oglinzilor electrice.Pastreaz-o cat mai simpla,fara chestii inutile.Bafta.Last edited by dan.moraru; 8 February 2014, 17:15.
Comment
-
dan.moraru ai pus punctul pe I.
pe langa toate acestea, incearca si nu mai tigani interioru ala cu negru, pentru ca nu va tine mult, iar cad va incepe sa se cojeasca vopseaua aia va arata ca naiba.
mai bine strangi bani si achizitionezi fete de usi (interior) de prestige ph 1 sau logan ph 2 daca vrei sa faci intr-adevar un schimb de look.
adu-i masinii imbunatatiri de bun gust.
Comment
-
In legatura cu butonul de la porbagaj o sal pun pe alarma dar momentan nu am alarma pe spate vreu sa fac bara complet rosi capot fara emblema 1.4mpi si cea cu logan si u eleron cum este loganul (PJJ) iar pe fata o bara MCV complet rosi si cu plasa sus in locul emblemei
dar sa dea caldura
Una peste alta stiti pe cineva care sar putea jucat prin editat putin cu masina mea?
Colantul pe cd-player nu mai este deoarece lam scimbat si nici cel de pe scrumiera ,Cel de pe bara fata am incercat sa-l dezlipesc dar find frig nam putut se rupe pe bucatele si emblema cu renault am dato jos
Alex23
Stalpii de la centurii ii am vopsiti de aproape un an de zile si nu sau decojit tinand cont ca se freaca mai mereu capatul de la centura de ei interiorul o sa fie complet negru iar fetele de scaune negre cu o cusatura rosi am vazut la cineva si arata super bine parerea mea
Comment
-
saraca masina ce-o asteapta, fazele cu scos embleme si plasa la bara sunt deja vechi si kitch-oase, mai cauta si alte surse de inspiratie, mai tarziu poate iti va parea rau de modificarile facute.
ai o masina frumoasa si o culoare care ii sta f. bine la Logan, nu-ti bate joc de ea.
Comment
-
ti-am atasat cateva poze de unde ai putea sa te inspiriAttached Files- 7.jpg (106.6 KB, 302 views)
- 17420547_8_1000x700_dacia-logan-.jpg (68.4 KB, 300 views)
- 17420547_3_1000x700_dacia-logan-dacia.jpg (53.5 KB, 294 views)
- BCXIW1SB.jpg (106.5 KB, 290 views)
- P1010105.jpg (100.1 KB, 290 views)
- 8Q21L2L0.jpg (107.6 KB, 169 views)
- 17366693_4_1000x700_dacia-logan-15-dci-auto-moto-si-ambarcatiuni.jpg (78.1 KB, 157 views)
- DGE4W9EJ.jpg (149.2 KB, 152 views)
- sz1.jpg (72.7 KB, 170 views)
Comment
-
Multumesc frumos,La partea din fata miar placea uite cam poza astaAttached Files
Comment
-
Si spatele can poza asta eu asta am de gand
Comment
Comment