If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@Raoulz: au aceeasi culoare ca xenonul ... la fel la fel ... este un modul cu 6 leduri mici ... 50ron ... sunt facute de cineva ... le vinde un prieten aici in mangalia ...
@89.MiR: becurile ? te referi la pozitii sau la H4 ? H4 sunt normale ... pe pozitii am un modul de 6 leduri mici...
sincer loganul nu mi se pare o masina pe care sa o umplii cu crom ... mai degraba o combinatie de culori ... rosu cu negru , galben cu negru , albastru cu alb , gri cu negru ... aceste combinatii mi se pare mie ca scot masina in evidenta ... si lasa o imagine placuta... pe cand ... dupa parerea mea ... sa vad un logan full crom ( oglinzi cromate , bando`uri cromate , crom in fata ... crom in spate , jante crom ...) sincer nu mi-ar placea
nu fac modificar la exterior :p nu vreau sa ii schimb barile prea curand.
a costat ceva ... am facut o parte pe casco si o parte cu banii din buzunar.
modificari vreau sa ii mai fac, dar deocamdata stam cam prost cu bugetu....
probabil niste xenoane cat de curand...
si am eu o idee dar ramane de vazut cum o pun in aplicatie. Lumini albe puternice puse sub usi, legate la becul de la plafoniera, cand se deschide usa sa se aprinda o lumina sub masina.cate un modul de leduri la fiecare usa sper ca ati inteles ce am vrut sa zic. nu stiu ce sa pun sa nu se strice de la apa si un sistem de prindere rezistent fara sa gauresc usa.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment