Logan Rosu 89 ALE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Raoulz: au aceeasi culoare ca xenonul ... la fel la fel ... este un modul cu 6 leduri mici ... 50ron ... sunt facute de cineva ... le vinde un prieten aici in mangalia ...

@89.MiR: becurile ? te referi la pozitii sau la H4 ? H4 sunt normale ... pe pozitii am un modul de 6 leduri mici...

@radu2008: 128 si ceva de mi :P
    Logan 1.6MP

Comment

• hehe ... astazi "am implinit" 133000 km )
      Logan 1.6MP

Comment

• am inlaturat V-ul cromat din fata :P si "am implinit" 133133km la ora 23:00 )
        Attached Files
        Logan 1.6MP

Comment

• Logan Club
          Attached Files
          Logan 1.6MP

Comment

• Da mult mai bine fara cromul acela...
            Numai bine,bafta in continuare.
            sigpic

Comment

• mersi la fel ...

sincer loganul nu mi se pare o masina pe care sa o umplii cu crom ... mai degraba o combinatie de culori ... rosu cu negru , galben cu negru , albastru cu alb , gri cu negru ... aceste combinatii mi se pare mie ca scot masina in evidenta ... si lasa o imagine placuta... pe cand ... dupa parerea mea ... sa vad un logan full crom ( oglinzi cromate , bando`uri cromate , crom in fata ... crom in spate , jante crom ...) sincer nu mi-ar placea
              Logan 1.6MP

Comment

• Masina in service !!!

Vopsire totala
                Attached Files
                Logan 1.6MP

Comment

• De ce,ai avut probleme cu rugina?
                  Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• nu. se matuise vopseaua ... era roz bombon nu mai era rosu.
                    Logan 1.6MP

Comment

• Nu mergea un polish decat sa o vopsesti?
                      sigpic
                      https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                      http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• nenea mai traiesti ....si ce vrei sa ii mai faci lu' aia mica ?
                        Ps : cat ajunge un vopsit ? ca a mea deja e mov :|

Comment

• Te salut, nu mai tin bine minte dar cred ca am vazut masina in august, la inceput, la Mangalia. Parca ti-am si zis ceva ....etc.

Toate cele bune din partea mea si mult mult succes
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• moama..ce modificari i-as fi acut...daca o bagam la revopsit....yuhuu
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• nu fac modificar la exterior :p nu vreau sa ii schimb barile prea curand.

a costat ceva ... am facut o parte pe casco si o parte cu banii din buzunar.

modificari vreau sa ii mai fac, dar deocamdata stam cam prost cu bugetu....

probabil niste xenoane cat de curand...

si am eu o idee dar ramane de vazut cum o pun in aplicatie. Lumini albe puternice puse sub usi, legate la becul de la plafoniera, cand se deschide usa sa se aprinda o lumina sub masina.cate un modul de leduri la fiecare usa sper ca ati inteles ce am vrut sa zic. nu stiu ce sa pun sa nu se strice de la apa si un sistem de prindere rezistent fara sa gauresc usa.
                              Logan 1.6MP

Comment

• uitate sub portiera si ai sa vezi ca este deja gaurita, gaura fiind astupata cu un capacel de plastic, deci pe acolo poti sa scoti firele.
                                ONLY GOD CAN JUDGE ME
                                http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google