If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da Kojak am inca numerele rosii si intentionez ca le tin pana aproape de expirare, acum am toate taxele platite mai tin de ele pana ma duc la politie sa o inmatriculez.
In dimineata aia nu m-a oprit doar pe mini ci tot ce venea dinspre piata muncii spre stadion,erau baietii pusi sa aduca bani la buget.
Cateva poze de la plimbarea de weekend pana la Voineasa si lacul Vidra, mai sus spre Obarsia Lotrului nu va sfatuiesc sa va duceti ca sunt niste gropi de rupeti masina in doua.
Azi am trecut de la incaltarile de iarna la cele de vara.
Inca nu am apucat sa vopsesc etrierii si butucii dar astept o zi fara vant sa nu gazez toata masina cu rosu.
Salut.
Arata chiar interesant cu dugile rosii in fata si cu jantele cu dunga cromata.
... si foarte interesant cricul pe care l-ai folosit la schimbatul jantelor (banuiesc ca pentru asta era stivuitorul de langa nu?) ...
Bafta.
Da, ai ghicit.
Cine nu are cric, ii recomand unul Nissan, este foarte util daca vrei sa schimbi mai repede rotile.
Jantele vor fi complet negre cu dunga rosie, dar mai intai trebuie sa le incalt cu anvelopele Continental, momentan am anvelopele Barum de la cealalta masina.
Ieri mi-am montat in sfarsit bandourile de la usi.
Au venit mai de mult dar nu le-am montat pentru ca nu a fost destul de cald, pe instructiuni scria ca trebuie sa fie temperatura abianta mai mare de 21 de grade.
Zona unde au venit montate a fost curatata cum trebuie , degresata cu alcool izopropilic ,restul masinii a ramas murdar pentru ca se asteapta ploi in zilele urmatoare .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment