M-am decis sa va prezint si eu Loganul meu Prestige 1.6 16v fabricat in 2007 cu doar 48000km, recent achizitionat de la dealer-ul ADRAS, extrem de bine intretinut,fara nici un element vopsit sau atins, vopsea originala, cu toate reviziile facute la timp si numai in reprezentanta, carte service completa.
Ca dotari suplimentare, pe langa cele specifice Prestige-ului masina beneficiaza de carlig remorcare original Dacia-Renault, alarma pager,ornamente negre faruri, aparatori noroi originale, filtru polen, presuri interioare de origine.
Masina momentan este conservata si asteapta primavara pentru a se bucura de noile upgrade-uri.
Dupa achizitionare am montat leduri albe in plafoniera, portbagaj si lampa iluminare numar, pres cauciuc portbagaj, mocheta capota portbagaj.
Intre timp s-au achizitionat urmatoarele:
- ornamente aripi, am obtat pentru cele subtiri, cele late mi se par prea grosolane
- mocheta interioara portbagaj spatar bancheta
- cotiera interioara neagra
- paravânturi geamuri
- parasolare geamuri dedicate
- sprituitoare Duster, 3 jeturi
- plafoniera cu 3 pozitii iluminare
- oglinzi ph2 electrice, incalzite cu senzor temperatura si semnalizare, in culoarea masinii gri platine
- capac motor Renault 1.6 16v impreuna cu clemele aferente
- stick antena scurtat
- brate stergator cu tot cu lame noi de origine ph 2
- becuri led pentru pozitii fata, torpedou, lucasuri.
Vor urma si altele.
Cateva poze cu masina de când se afla in posesia dealer-ului.
Ca dotari suplimentare, pe langa cele specifice Prestige-ului masina beneficiaza de carlig remorcare original Dacia-Renault, alarma pager,ornamente negre faruri, aparatori noroi originale, filtru polen, presuri interioare de origine.
Masina momentan este conservata si asteapta primavara pentru a se bucura de noile upgrade-uri.
Dupa achizitionare am montat leduri albe in plafoniera, portbagaj si lampa iluminare numar, pres cauciuc portbagaj, mocheta capota portbagaj.
Intre timp s-au achizitionat urmatoarele:
- ornamente aripi, am obtat pentru cele subtiri, cele late mi se par prea grosolane
- mocheta interioara portbagaj spatar bancheta
- cotiera interioara neagra
- paravânturi geamuri
- parasolare geamuri dedicate
- sprituitoare Duster, 3 jeturi
- plafoniera cu 3 pozitii iluminare
- oglinzi ph2 electrice, incalzite cu senzor temperatura si semnalizare, in culoarea masinii gri platine
- capac motor Renault 1.6 16v impreuna cu clemele aferente
- stick antena scurtat
- brate stergator cu tot cu lame noi de origine ph 2
- becuri led pentru pozitii fata, torpedou, lucasuri.
Vor urma si altele.
Cateva poze cu masina de când se afla in posesia dealer-ului.
Comment