Logan prestige 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan prestige 1.6 16v

M-am decis sa va prezint si eu Loganul meu Prestige 1.6 16v fabricat in 2007 cu doar 48000km, recent achizitionat de la dealer-ul ADRAS, extrem de bine intretinut,fara nici un element vopsit sau atins, vopsea originala, cu toate reviziile facute la timp si numai in reprezentanta, carte service completa.
    Ca dotari suplimentare, pe langa cele specifice Prestige-ului masina beneficiaza de carlig remorcare original Dacia-Renault, alarma pager,ornamente negre faruri, aparatori noroi originale, filtru polen, presuri interioare de origine.
    Masina momentan este conservata si asteapta primavara pentru a se bucura de noile upgrade-uri.
    Dupa achizitionare am montat leduri albe in plafoniera, portbagaj si lampa iluminare numar, pres cauciuc portbagaj, mocheta capota portbagaj.
    Intre timp s-au achizitionat urmatoarele:
    - ornamente aripi, am obtat pentru cele subtiri, cele late mi se par prea grosolane
    - mocheta interioara portbagaj spatar bancheta
    - cotiera interioara neagra
    - paravânturi geamuri
    - parasolare geamuri dedicate
    - sprituitoare Duster, 3 jeturi
    - plafoniera cu 3 pozitii iluminare
    - oglinzi ph2 electrice, incalzite cu senzor temperatura si semnalizare, in culoarea masinii gri platine
    - capac motor Renault 1.6 16v impreuna cu clemele aferente
    - stick antena scurtat
    - brate stergator cu tot cu lame noi de origine ph 2
    - becuri led pentru pozitii fata, torpedou, lucasuri.

Vor urma si altele.

Cateva poze cu masina de când se afla in posesia dealer-ului.
    Attached Files
    Last edited by Alex23; 9 February 2014, 11:48.

Frumoasă maşina, văd că ai şi reglaj lombar la spătarul scaunului de la şofer!

Baftă şi drumuri faine!

P.S Cât te-a costat maşina?

Comment

Felicitari si sa te bucuri de masina !

Keep it clean !

Cateva sugestii: renunta la capacul de plastic de pe motor, supraincalzesti bobinele de inductie fara rost, poate te induri sa pui niste bujii mai rasarite si folie de protectie la aripile spate, jos in dretul coltului usii spate, pana aproape de nivelul bandoului de pe usa. Face toata diferenta la ciobituri. Nu te apuca de pus protectii de plastic la buzele aripilor, mai ales ca masina nu este noua. Daca vor aparea ciobituri in timp, daca le acoperi de timpuriu cu lac nu ai nici o problema !

Multi kilometri fara probleme ! Dupa +200.000 km cu 16v sunt la fel de multumit de masina ca-n prima zi.
      sigpic

Comment

Ampt masina fiind full, are de toate pe ea.
        Pentru mine aceasta echipare de pe Logan PH1 , mi se pare cea mai reusita de la Dacia.

Inainte de montarea ornamentelor, buza aripii va fi minutios inspectata, iar daca voi gasi mici nereguli, pe care la prima vedere nu le-am vazut, vor fi remediate .

Tinand cont ca masina nu va fi o masina de zi cu zi nu cred ca-i va face atat de rau acel capac, iar daca intr-adevar va fi o problema, nu-l voi monta decat pe anotimpul rece.

Dr.mke am urmarit îndeaproape topicul masinii tale, felicitari pentru felul cum o tratezi si esti printre putinii care demonstreaza ca Loganul impreuna cu acest motor 16v fac casa buna din multe puncte de vedere.
        Last edited by Alex23; 9 February 2014, 12:19.

Comment

Originally posted by Alex23 View Post
          Pentru mine aceasta echipare de pe Logan PH1 , mi se pare cea mai reusita de la Dacia.
          În zilele noastre poate să fie Logan-ul 2 super full options, că tot nu mai are dotarea aceasta de confort!

Tot nu ne-ai spus cât te-a dus afacerea?

Comment

sub jumatate din pretul lui de nou

Comment

Best buy
              sigpic

Comment

Daca era cea mai reusita nu avea acum sprituitoare de Duster, brate de ph2 si ce mai urmeaza sa imbunatatesti.
                Lucrul pe care-l avem in general este cel mai bun, iar restul de rahat, chiar daca sunt mai noi cu cateva generatii.

"Ce buna era dacia Solentza. Pacat ca nu se mai fabrica..."

Comment

@cezar ai punctat bine aici.in general toti cu primul model zic ca sunt mai reusite insa ravnesc cu totii dupa interior de ph2 complet,jante model alium ,bara spate,buza bara fata plus alte chesti

Comment

Cezar sa stii ca nu am fost fan Logan inainte si nu spun ca acesta Dacie este cea mai buna, mie mi se pare echiparea cea mai frumoasa de pana acum facuta de cei de la Dacia.
                    Am spus ca am luat brate de ph 2, pentru ca tatal meu are aceeasi aceeasi masina ca si aceasta doar ca este fabricata 2008 Prestige Partner si are acest model de stergatoare, nu UAMT cum sunt ale mele. Sprituitoare am luat de Duster, insa nu le-am montat, ma mai gândesc.
                    Daca citeai cu atentie acolo am spus ce am achizitionat nu ca le-am si montat.
                    Solenza a fost foarte buna la ce?? In afara de motor si cutie pe care le regasim pe Logan, caroseria era varza, apa permanet in portbagaj, haion si polita spate care troncanea la greu si rugina garla la pasaje si oale amortizor, plafon cazut in cap, plus multe altele.
                    Daca vrei sa vorbesti de o masina buna scoasa de Dacia nu putem sa vorbim decat de prime modele, printre care cea mai reusita Dacia 1300 1970-1973.
                    Last edited by Alex23; 9 February 2014, 15:03.

Comment

SupeRNova a fost cea mai tare, Solenza era prea molesita.
                      sigpic

Comment

Bogdane nu as da echiparea de Prestige ph 1, pe ph2 nici in ruptul capului, din ceea ce vorbesti tu acolo, masina mea le are pe toate.
                        Daca vroiam sa iau ph 2 cu banii dati pe acesta imi gaseam un 1.4 ph2 fara probleme, mai mult am luat-o pentru echipare, tinand inca o data sa ma repet.

Comment

Cu asta sunt de acord si eu. Ph1 collection 2, cum sunt astea, au cel mai ridicat cost per unitatea produsa. La Ph2 collection 1 s-au taiat costuri la greu.
                          sigpic

Comment

Am uitat sa adaug si sigla cromata DACIA pentru volan.

Comment

Cezar sa stii ca nu am fost fan Logan inainte si nu spun ca acesta Dacie este cea mai buna, mie mi se pare echiparea cea mai frumoasa de pana acum facuta de cei de la Dacia.
                              Am spus ca am luat brate de ph 2, pentru ca tatal meu are aceeasi aceeasi masina ca si aceasta doar ca este fabricata 2008 Prestige Partner si are acest model de stergatoare, nu UAMT cum sunt ale mele. Sprituitoare am luat de Duster, insa nu le-am montat, ma mai gândesc.
                              Daca citeai cu atentie acolo am spus ce am achizitionat nu ca le-am si montat.
                              Solenza a fost foarte buna la ce?? In afara de motor si cutie pe care le regasim pe Logan, caroseria era varza, apa permanet in portbagaj, haion si polita spate care troncanea la greu si rugina garla la pasaje si oale amortizor, plafon cazut in cap, plus multe altele.
                              Daca vrei sa vorbesti de o masina buna scoasa de Dacia nu putem sa vorbim decat de prime modele, printre care cea mai reusita Dacia 1300 1970-1973.
                              eu cred k te inseli amarnic si confunzi solenza cu s nova,nu am vazut nici o solenza care sa aiba plafon cazut ,iti voi face niste poze cu oalele mele de solenza sa te minunezi,daca intrerii o masina te va duce anii buni
                              Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                              Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                              Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google