Ai facut o alegere buna! Cat mai multi km fara probleme!
Logan prestige 1.6 16v
Collapse
X
-
Originally posted by cosmin_uau View Posteu cred k te inseli amarnic si confunzi solenza cu s nova,nu am vazut nici o solenza care sa aiba plafon cazut ,iti voi face niste poze cu oalele mele de solenza sa te minunezi,daca intrerii o masina te va duce anii buni
Ai grija de ele si le intretii te vor tine o lunga perioada de timp, altfel ajung materie prima pentru noile modele.
Tabla smechera sa-ti arat la Cielo 96 cu 200 000km care nu are gram de rugina, care pana sa intre in posesia mea nu a schimbat decat vreo 5 proprietari si care a fost exploatat de fiecare cum a putut.
Prestige, multumesc de apreciere, iti urmaresc cu interes topicul si abia astept sa-ti montezi eleronul de luneta, ca-l am si eu in vizor.
Comment
-
Mersi frumos Loganutzu, bafta multa si tie.
Azi am mai comandat ceva pentru masina, foarte utila pentru pastrarea cartilor acesteia.Last edited by Alex23; 10 February 2014, 00:30.
Comment
-
Azi am comandat si ornamentul de esapament, pentru moment.Attached Files
Comment
-
Kubala, am intrebat informativ, dupa ce comandasem buza fata si si cel de la vanzari m-a sunat inapoi si mi-a spus ca aceasta nu este disponibila momentan ca s-ar fi schimbat codul si acum asteapta noul cod de la Uzina.
Sper ca o data cu codul sa nu se schimbe si pretul comunicat.
Eleron luneta nu ar mai fi disponibil in reteaua Dacia.
Si-a montat cineva magazie cd-uri Blaupunkt pe Mp3-ul original al masinii?
Comment
-
Azi am ridicat si tips-ul de esapament original, 55 lei, ramanand ca pentru elementul aerodinamic sa ma mai gândesc, consider ca este o investitie prea mare pentru moment, 255 lei.Attached Files
Comment
Comment