Logan prestige 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ai facut o alegere buna! Cat mai multi km fara probleme!
    MY CLA

Comment

Originally posted by cosmin_uau View Post
      eu cred k te inseli amarnic si confunzi solenza cu s nova,nu am vazut nici o solenza care sa aiba plafon cazut ,iti voi face niste poze cu oalele mele de solenza sa te minunezi,daca intrerii o masina te va duce anii buni
      Asta ca ai intretinut-o tu si ai tinut-o din scurt, probabil. Am vazut n Solenze cu problemele amintite. Crezi ca tabla ta de conserva este mai smechera decat cea folosita la nova/s.nova sau logan? Toate sunt o apa si-un pamant.
      Ai grija de ele si le intretii te vor tine o lunga perioada de timp, altfel ajung materie prima pentru noile modele.
      Tabla smechera sa-ti arat la Cielo 96 cu 200 000km care nu are gram de rugina, care pana sa intre in posesia mea nu a schimbat decat vreo 5 proprietari si care a fost exploatat de fiecare cum a putut.

Prestige, multumesc de apreciere, iti urmaresc cu interes topicul si abia astept sa-ti montezi eleronul de luneta, ca-l am si eu in vizor.

Comment

Sa o stapanesti sanatosi si la cat mai multi kilometri,eu tot echiparea prestige ph1 dar dci85,ai grija de masinuta

Comment

Mersi frumos Loganutzu, bafta multa si tie.

Azi am mai comandat ceva pentru masina, foarte utila pentru pastrarea cartilor acesteia.
          Attached Files
          Last edited by Alex23; 10 February 2014, 00:30.

Comment

Azi am comandat si ornamentul de esapament, pentru moment.
            Attached Files

Comment

Azi am intrebat si de pretul unui difuzor bara spate si era sa-mi cada telefonul din mana când mi-a zis pretul 734 lei.

Comment

Tocmai a scos cineva la vanzare, cauta bine pe forum, azi a fost pus anuntul parca, e dintr-un kit complet 150 de lei difuzorul.
                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Ala e pretul de reprezentanta.
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Kubala, am intrebat informativ, dupa ce comandasem buza fata si si cel de la vanzari m-a sunat inapoi si mi-a spus ca aceasta nu este disponibila momentan ca s-ar fi schimbat codul si acum asteapta noul cod de la Uzina.
                    Sper ca o data cu codul sa nu se schimbe si pretul comunicat.
                    Eleron luneta nu ar mai fi disponibil in reteaua Dacia.

Si-a montat cineva magazie cd-uri Blaupunkt pe Mp3-ul original al masinii?
                    Last edited by Alex23; 11 February 2014, 14:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Azi am ridicat si tips-ul de esapament original, 55 lei, ramanand ca pentru elementul aerodinamic sa ma mai gândesc, consider ca este o investitie prea mare pentru moment, 255 lei.
                      Attached Files

Comment

Frumos tips-ul, sa faci o poza cand il montezi
                        sigpic

Comment

Ii voi face mai multe poze, dar mai intai sa o aduc acasa! Abia astept sa vina caldura, sa ma ocup de ea asa cum trebuie si sa-i montez toate accesoriile stranse pana acum.

P.S Tips-ul este de inox.

Comment

Am un tips identic si acum are 6 ani insa se prezinta in aceeasi stare ca nou. bafta cu masina ai tot ce iti trebuie pe ea si un motor excelent !

Comment

daca tot esti la categoria accesorii nu iar sta rau cu asa ceva.
                              Attached Files
                              Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                              Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                              Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

Ce vanzator ambulant esti cosmine )
                                My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google