Prima Mea Masina :D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prima Mea Masina :D

Va salut,
    Dupa o luuunga perioada in care am fost lurker pe acest forum pentru a da o mana de ajutor tatalui meu la nevoie, fiind posesor de logan 1.4 Laureate cu GPL dar si din pura placere pentru domeniul auto, mi-a venit randul sa fiu posesor de Logan !

Nu mai depind de ai mei ( in caz ca voiam sa plec nu stiu unde trebuie sa-mi calculez concediul in functie de tata ), de prieteni sau microbuz / tren pentru ca mi-am luat in sfarsit o masina !
    Este un logan 1.6 16V nivel de echipare Prestige din 2007. Am luat-o cu 90.000 km la bord acum cateva luni si singura modificare pe care i-am adus-o a fost implementarea de senzori de parcare. Stiu, stiu, nu sunt in aceeasi culoare cu bara dar sunt functionali, practici si asta e tot ce conteaza pentru mine. Poate la vara le dau un strat de vopsea.

Azi i-am facut schimbul de ulei cu Castrol 5W40 (avea in ea Dacia Oil de vreo 8000km si-am zis sa-i fac un bine) , filtru de ulei si filtru de aer. In rest benzina sa fie ca probleme deocamdata vad ca nu-mi face.
    Attached Files

Sal,sa o stapanesti sanatos!!Cum a fost cu taxa?Cred ca ai platit-o,fiind din 2007.Cat a fost?
    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Sa o stapanesti sanatos...Cam cat iti mananca ?
      Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

@ micutzu666 taxa a fost 0 fiind platita si nerecuprata.
        Am uitat sa spun ca a venit cu 2 randuri de roti - cele de tabla pentru iarna si cele de aliaj pentru vara. D-abia astept sa le pun pe cele de Prestige
        Prezinta ceva zgarieturi pe care le voi remedia in vara (cele de pe tabla nu de pe bara de plastic)

@ Alex Matei
        Multumesc ! Ma uit pe CB si media pe 800 km este de 7.1 mai mult mers in afara. Cam 20% din km ii fac in Bucuresti.

Comment

Sa o stapanesti sanatos si spor la modificari!

Comment

Sa stapanesti sanatos masinuta si sa ai grija de ea!
            Sa ai grija de asemenea si de tine dar si de noi, ceilalti participanti la trafic si sa nu te hazardezi in manevre riscante, figuri, zmeisme, etc.
            Nici nu ai avut gusturi proaste...direct 16v, direct Prestige.
            Cel mai important lucru: cum e cu distributia? A fost schimbata, cand, unde, cu ce piese?
            Daca e OK din acest punct de vedere...restul problemelor la un benzinar SH sunt de o mai mica importanta.

Comment

Inca un Logan Prestige Ph1 pe forum.
              Felicitari pentru achizitie, ai facut o alegere cum nu puteai mai bine.
              S-o stapanesti sanatos, fara incidente si cat mai multi kilometrii.
              Din curiozitate cam la cat te-a dus masinuta?

Comment

Frumos exemplar!!! Ce norocosi sunt uni !!! Spor la imbunatatiri si modificari !!!!

STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
                sigpic
                The MVP

Comment

Welcome to the club !
                  sigpic

Comment

Bravo domnule, sa ai grija de ea multi km fara probleme ! Numai bine

Comment

Frumoasa! Sa o folosesti sanatos!
                      MY CLA

Comment

pahwoon, daca esti pasionat de domeniul auto cum spui sper sa nu lasi sa moara thread-ul atat timp cat exista fonduri.. te poti inspira un pic de la domnul Prestige care are o masina frumoasa dar si de la altii spor la modificari si lucrari frumoase.

Comment

Multumesc tuturor de urari!
                          @ CeDeBe-L distributia a fost facuta la 60k acum 2 ani dar pompa de apa nu a fost schimbata. Proprietarul mi-a zis ca nu era cazul, dar cu siguranta eu o voi schimba la urmatoarea distributie, cel mai probabil la anul in perioada asta.
                          Am luat mai multe modele in considerare inainte de logan 16v ( Enumerand printre altele Megane 2 1.5 dci si Citroen C4 1.4 16v ) dar raportul intre pret / performanta / intretinere a fost in favoarea Loganului, mai ales ca fac 9-10.000 km pe an din estimarile mele.

Legat de modificari - doresc sa o pastrez cat mai aproape de original cu putinta, nu o sa ma infig vreodata la spoilere, praguri sau alte lucruri de genul. Va primi piesele de care are nevoie la timp util si de calitate cat mai mare
                          Last edited by pahwoon; 16 February 2014, 02:05.

Comment

Bine ai venit in club si sa o stapanesti sanatos!

Comment

Originally posted by pahwoon View Post
                              Va salut,
                              Dupa o luuunga perioada in care am fost lurker pe acest forum pentru a da o mana de ajutor tatalui meu la nevoie, fiind posesor de logan 1.4 Laureate cu GPL dar si din pura placere pentru domeniul auto, mi-a venit randul sa fiu posesor de Logan !

Nu mai depind de ai mei ( in caz ca voiam sa plec nu stiu unde trebuie sa-mi calculez concediul in functie de tata ), de prieteni sau microbuz / tren pentru ca mi-am luat in sfarsit o masina !
                              Este un logan 1.6 16V nivel de echipare Prestige din 2007. Am luat-o cu 90.000 km la bord acum cateva luni si singura modificare pe care i-am adus-o a fost implementarea de senzori de parcare. Stiu, stiu, nu sunt in aceeasi culoare cu bara dar sunt functionali, practici si asta e tot ce conteaza pentru mine. Poate la vara le dau un strat de vopsea.

Azi i-am facut schimbul de ulei cu Castrol 5W40 (avea in ea Dacia Oil de vreo 8000km si-am zis sa-i fac un bine) , filtru de ulei si filtru de aer. In rest benzina sa fie ca probleme deocamdata vad ca nu-mi face.
                              De curiozitate cat a costat masina? Am si eu un Prestige din 2007 si ma gandesc sa o schimb in viitorul apropiat.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google