Prima Mea Masina :D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Auto Life Center se numeste service-ul.
    Azi dupa munca am trecut pe acolo sa vad cum se prezinta si era in curs de pregatire pentru vopsit inca o data. Au abandonat ideea de a mai face vreun polish. Miercuri mi-au spus sa vin dupa ea. Imi vine sa o las intentionat acolo mai mult timp
    Mi-am ales cumva cel mai prost moment sa ma ocup de vopsea? Se anunta niste luni ploioase rau.

PS: Poza cu starea vopselei duminica dup-amiaza.
    Attached Files

Comment

N-ar trebui sa pateasca nimic vopseaua daca ploua. Eu am luat-o de la vopsit saptamana trecuta si inainte sa-mi dea masina au spalat-o ei sa vada daca are ceva in neregula...iar acum ploua )

Comment

Sa mergi sa-ti pui folie de protectie cat mai curand. Doar duritatea lacului este mai mica cateva saptamani de la vopsire, deci se ciobeste mult mai usor.
        sigpic

Comment

Treaba vad ca este facuta destul de prost. In primul rand ti-au gresit nuanta, este mult mai deschisa si se vede destul de nasol, plus ca mai vad o indoitura pe dunga care nu au gasit de cuviinta s-o remedieze. Nu ai facut deloc alegere buna cu service-ul asta. Decat sa faci o treaba de mantuiala, pana strangeai bani pentru o lucrare calumea, iti faceai o vopsea la spray, luai un spray grund, un pasivitor bun si remediai treaba singur.

Comment

Asa arata dupa ce s-a stricat, initial era mult mai OK. Acum na, m-a mancat :\

@giowanny imi dai te rog un PM cu service-ul unde ai vopsit + un pret?

Comment

Ba câți profesioniști pe aici auzi ca știe el ca i-a greșit nuanța.
              Vă dați seama că a văzut ochiul lui dintr-O poză.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
              sigpic

Comment

sigur e alta nuanta plus ca materialele cred ca sunt luate din targ de la vitan...per total nu e bine.

Comment

Am primit initial o explicatie: Noi am folosit culoarea de pe cod, dar masina dvs este revopsita si nu corespunde codului )). Nu neg faptul ca am luat-o cu elemente revopsite dar aripile spate erau OK.
                  Oricum, lucrare de mantuiala si explicatie pe masura. De evitat service-ul.
                  Cu paguba cel mai probabil raman si imi voi boteza masina dupa un catel din 101 Dalmatieni. Miercuri ma duc s-o vad si daca totul e din nou varza ma bate un gand sa fac o reclamatie la OPC.

Comment

E o idee si cu OPC-ul doar ca o sa dureze cred. Fratelui meu la fel i-au facut la meridian dupa iuliu maniu, la un megane, bandourile aveau alta nuanta de gri dar cu putin scandal (ca numai asa se poate face treaba) le-au revopsit baietii exact aceeasi culoare.

Comment

Originally posted by bGy View Post
                      Ba câți profesioniști pe aici auzi ca știe el ca i-a greșit nuanța.
                      Vă dați seama că a văzut ochiul lui dintr-O poză.

Trebuie sa fii chior sau total in necunostiinta de cauza sa nu-ti dai seama, sau poate rezolutia slaba a telefonului.

Comment

In poza postata de mine se vede cum vopseaua a fost decolorata de ploaie. Calitate!

Chiar mor de curiozitate ce-mi va fi dat sa gasesc maine seara

Comment

Originally posted by pahwoon View Post
                          In poza postata de mine se vede cum vopseaua a fost decolorata de ploaie. Calitate!

Chiar mor de curiozitate ce-mi va fi dat sa gasesc maine seara
                          Pai cum a ramas? Ti.o revopsesc?

Comment

Originally posted by Alex23 View Post

Trebuie sa fii chior sau total in necunostiinta de cauza sa nu-ti dai seama, sau poate rezolutia slaba a telefonului.
                            Ești unul dintre experții de pe forum un român care le știe pe toate, eu sunt chior.

Pune și tu poze mâine cu toată mașina sa o vedem și noi mai bine

sigpic

Comment

Sper sa-i fii bagat putin in priza si sa gasesti masina asa cum trebuie.

Bgy vezi ca ai ecranul telefonului inca aburit, hai sa nu mai poluam topicul omului. Mersi.

Comment

Calm baieti, calm; e pacat...

E clar ca e o diferenta de nuanta; cu timpul cred ca se va mai estopmpa aceasta diferenta.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google