Br-94-kol

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Felicitari pt achizitie. Si de la oioneer sunt plaiere bune la preturi bune. La 300 lei gasesti 1500 uba parca si are luminile butoanelor portocalii. Merge perfect daca nu vrei sa schimbi culoarew bordului si a butoanelor, insa nu are mufa pt telecomanda de volan. Primul lucru schimba distributia daca nu a fost schimbata, cauciucurile daca-s coapte, furtune de frana si controleaz-o bine daca are rugina si rezolv-o pana nu se agraveaza. Daca tot pui folie, pune si pe faruri sa nu se matuiasca. Vezi si filtrele de gpl daca au fost schimbate, antigel, lichid de frane.... Acordale prioritate reviziilor si problemelor de mecanica, apoi imbunatatirile. In decembrie am trecut si eu la dacie cu gpl si incet incet vrmsa-i fac multe, buget sa fie numa. Bafta multa si sa ai noroc de ea!

Comment

Salut in primul rand bun venit printre noi ,Un player bun eu iti recomand Pioneer am avut pe masina (Alpine,Pioneer Sony)si am fost foarte multumit de Pioneer sa nu credeti ca fac reclama

Comment

Sony nu mai sunt ce au fost. Am avut si nu as mai cumpara.

Comment

Asa este cum am mentionat mai sus Pioneerul sunt extrem de multumit de el fata de alte marci inclusiv Alpine

Comment

Originally posted by L3on_rgby View Post
            Felicitari pt achizitie. Si de la oioneer sunt plaiere bune la preturi bune. La 300 lei gasesti 1500 uba parca si are luminile butoanelor portocalii. Merge perfect daca nu vrei sa schimbi culoarew bordului si a butoanelor, insa nu are mufa pt telecomanda de volan. Primul lucru schimba distributia daca nu a fost schimbata, cauciucurile daca-s coapte, furtune de frana si controleaz-o bine daca are rugina si rezolv-o pana nu se agraveaza. Daca tot pui folie, pune si pe faruri sa nu se matuiasca. Vezi si filtrele de gpl daca au fost schimbate, antigel, lichid de frane.... Acordale prioritate reviziilor si problemelor de mecanica, apoi imbunatatirile. In decembrie am trecut si eu la dacie cu gpl si incet incet vrmsa-i fac multe, buget sa fie numa. Bafta multa si sa ai noroc de ea!

Chiar in ziua cand sa o cumpar am fost cu proprietarul la serivice (la mecanicul pe care il cunosc ) !!! Nu are nici o defectiune nici macar un punct de rugina la 45.000 trebuie sa schimb uleiul atata tot.. Fostul proprietar mia dat toate facturile cu schimburi care lea facut ...

Comment

a schimbat si distributia?

Comment

Originally posted by L3on_rgby View Post
                a schimbat si distributia?

Da ! ...

Comment

Eu azi mi-am cumparat pionnerul de care ti-am spus, fix cu 270 de lei de la altex si are si mufa-adaptr pt mufa iso sunt foarte multumit de achizitia facuta chiar daca nu are cd... oricum nu mai folosesc cd-uri, abia asteptam sa scap de ele, si are si iesiri rca pentru sistem audio + mufa jack in fata ... deci chiar e ok, si merita.

Comment

Uite aici pretul de 169 RON

Putere: 4x45 W
                    Conexiuni: Aux In
                    Conexiuni: USB
                    Conexiuni: slot SD
                    Conexiuni: RCA Out
                    Attached Files

Comment

Asa o sa si sune

Comment

O fi bun de ceva ca am vazut pareri despre el pe site-ul de la domo .. si spuneau ca este bun si scoate un sunet frumos..

Comment

Cum vrei. Eu as mai strange bani sa iau ceva mai ok.

Comment

Teas recomanda acest Cd-Player Un produs foarte bun si la un pret bun http://www.be-loud.ro/produse/CD-Pla...eer/MVH-160Ui/

Comment

Originally posted by Aleexalex View Post
                              Teas recomanda acest Cd-Player Un produs foarte bun si la un pret bun http://www.be-loud.ro/produse/CD-Pla...eer/MVH-160Ui/
                              Este fix cel pe care i l-am recomandat eu mai sus, daca citeai un pic si posturile anterioare... in fine.

Domnule akn, fara suparare ... bine inteles tu faci alegerea pe care o consideri tu cea mai buna, eu iti spun ca pentru 100 de lei nu are rost sa iti cumperi acel e-bodia. Daca vrei ceva de calitate medie cat de cat, nu cumpara ceva sub acel pionner, nu are rost, nu merita .... doar pentru ca are ecranul pe albastru nu merita, mai bine il lasi pe ala original pentru ca nu o sa cumperi ceva mai bun(si playerul original tot pe la pretul acela este si cam aceeasi calitate). Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.(ori faci o imbunatatire ... ori nu are rost sa arunci banii pe fereastra).

Comment

Sunt de aceeasi parere cu Toorop , cumpara ceva consacrat si lasa tentativele E-Buda si alti draci baltati facute pe vapor. Eu mi-am cumparat cu 100 lei un Sony gt-23 s-h , arata si se aude foarte bine , mult superior fata de stock.
                                I changed her oil , she changed my life
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google