Br-94-kol

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Hai ca ai inceput bine ... Mult succes in continuare in tot ce ti-ai propus sa-i mai faci ....

Comment

Arata bine, bravo, insa am o mica nedumerire, la a 3-a poza ... cea cu luneta, acolo unde este decupat pentru al 3-lea stop de frana se vede foarte urat , in realitate arata bine ?

In legatura cu playerul am montat pionnerul si se aude de mult mai bine fata de blaupunkt, investitia merita 100% plus ca are multe reglaje, chiar e super pentru pretul lui. Si nu mai ai nevoie de cd-uri, iti pui muzica pe stick partajata in foldere si te bucuri de ea.

Comment

La a 3-a poza este umbra care batea de la acoperis )
        Se poate vedea in a 2-a poza ca nu este nici o problema ..

Cand am sa mai dau de bani am sa imi iau si eu pioneerul

Comment

Ai inceput bine, bafta in continuare!

Comment

Arunca "protectiile" de la aripile spate. O sa economisesti eventualele costuri pt tinichigerie!
            My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Cu totul altfel arata. Abia astept sa-i oun si eu folie. In italia te bronzezi vara fara. Bafta in continuare!

Comment

Eu unu te sfatuiesc sa nu le dai jos protectiile de aripi,eu le-am de cand am cumparat masina si dupa 4 ani cand le-am dat jos sa vopsesc masina nu am avut nici ce-a mai mica problema,frumoasa culoare ai ales.

Comment

Mai am tot inca una geamana ) dar pe aia o conduce tata si este din 2005 / 98.500 / GPL
                  Iar eu am ales-o pe asta chiar daca este din 2004 / 45.800 / GPL
                  Culoarea asta imi place cel mai mult ..

Iar protectiile nu le dau jos deloc ! pentru ca un prieten tot cu un logan din 2004 a fost nevoit sa vopseasca aripile din spate si Nu avea nici un punct de rugina .. Eu unu le las asa cum sunt ele.

Comment

Sa profit si eu de ziua asta frumoasa si sa fac cateva poze cu vecinu
                    Attached Files

Comment

O sa vezi tu, surprize peste un an, asa...
                      Si legat de faptul ca "un amic a fost nevoit sa isi revopseasca..bla bla"..aia inseamna ca a mai fost reparata, si prost, de s-a ciobit vopseaua.
                      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

deci amicu care ti-am spus ca trebuia sa si le revopseasca avea 2 zgarieturi lungi pe aripa din stanga care se vedeau aiurea iar aripa din drepta o avea indoita si zgariata

Comment

Mi-am achizitionat si un mp3 player ..
                          Urmeaza boxe fata si spate
                          Attached Files

Comment

Salut, de ce nu ati luat un player cu usb ?

Comment

pentru ca lam loat de la un prueten pe asta si mi la dat el cu 60ron

playeru ca playeru dar acuma ce dif imi recomandati pentro o muzica de calitate nici nu vreu sa depasesc 4-5 mil pe dif fata/spate

Ce dif recomandati pentru fata si ce dif pentru spate :-??
                              Last edited by akN_; 26 March 2014, 10:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google