Am decis sa deschid acest thread dupa atata timp de stat in umbra ptr a-mi prezenta masinuta mea cu bune si cu rele.
Logan 1.5dci din 2006:
-Nivel de echipare laureate
-Al 2 proprietar.
- set jante de tabla cu cauciucuri de iarna dar si set de jante aliaj cu cauciucuri maricele 205 55 15
La capitolul modificari nu prea am facut multe :
-eleron portbaga
-difuzor bara spate
-ochi de pisica ( bmw seria 7 )
- bordul a fost schimbat mereu iluminatul pana am ramas la alb , albastru si rosu cadranele ; limba rosie si displayul rosu . am reusit sa implementez si un potentiometru la bord
- plafoniera 24 leduri albe , torpedou si portbagaj cate 6 leduri de caciula, lampa numar 18 leduri
-folii fata 50% transparenta si spate 5% ( folie global)
O sa intrebati daca am avut probleme cu loganu pe tema injectoare va raspund in avans am avut la 150.000 am schimbat supapele de retur . In rest consumabilele la timp si motorina.
Pe viitor as dorii:
- arcuri H&R
- kit-ul dacia logan ( praguri , eleron luneta, grila...)
Logan 1.5dci din 2006:
-Nivel de echipare laureate
-Al 2 proprietar.
- set jante de tabla cu cauciucuri de iarna dar si set de jante aliaj cu cauciucuri maricele 205 55 15
La capitolul modificari nu prea am facut multe :
-eleron portbaga
-difuzor bara spate
-ochi de pisica ( bmw seria 7 )
- bordul a fost schimbat mereu iluminatul pana am ramas la alb , albastru si rosu cadranele ; limba rosie si displayul rosu . am reusit sa implementez si un potentiometru la bord
- plafoniera 24 leduri albe , torpedou si portbagaj cate 6 leduri de caciula, lampa numar 18 leduri
-folii fata 50% transparenta si spate 5% ( folie global)
O sa intrebati daca am avut probleme cu loganu pe tema injectoare va raspund in avans am avut la 150.000 am schimbat supapele de retur . In rest consumabilele la timp si motorina.
Pe viitor as dorii:
- arcuri H&R
- kit-ul dacia logan ( praguri , eleron luneta, grila...)
Comment