Salutare, dupa mult timp in care am urmarit forumul, dar nu prea am comentat, am decis sa-mi prezint masinuta. Aceasta este un Logan Prestige,bleu mineral, achizitionat in decembrie 2006, motor 1.6 16v remapat si filtru K&N, masina are rulati 130.000 km, schimbate consumabile si facut revizii la termen (2 distributii - Contitech + pompa apa HEPU la a doua distributie, 1 ambreiaj - LUK, discuri si placute - FERODO, ulei Elf 10W40), capete de bara, 2 brate si cam atat)
Estetic masina arata binisor, zic eu, si-ar cam dori o ropsire completa dar nu exista fonduri, momentan.
Ca modificari :
- portbagaj clean + folie rosii stopuri (in poze e data jos pentru curatenia de primavara, iar aici vreau sa va cer o parere, daca sa pun folia inapoi sau nu)
- LED-uri in ceasuri + sub bord(intrerupator langa cel de blocare geamuri spate)
- plafoniera spate + LED-uri in ambele plafoniere
- tapiterie tavan, stalpi, vopsiti in negreu negru
- CD Player MP3 JVC + 4xBlaupunkt GTX-542
- folie proiectoare, aplicata aiurea (cer ajutor, cum s-o aplic fara cute? Exista vreo metoda fara sa dau jos proiectoarele?)
- anvelope de vara abia achizitionate Michelin 195/65/15 - am observat ca tine masina mai bine pe curbe (asta nu inseamna ca se transforma in Lambo )
- etrieri si tamburi vopsiti galbeni cu vopsea termorezistenta
Planuri de viitor:
- arcuri sport Eibach/ H&R - aici ma gandesc la o alegere
- toba sport eventual cat-back, sau daca s-ar putea sa scap de catalizator si de sonda Lambda (acum am racordul, intermediara si finala fisurata...si cam bolboroseste)
- faruri cu lupe si vopsite negre la interior
- grila clean fata + bara MCV
- partea audio: un player si cu USB(tot JVC sau Pioneer) + alte boxe, putin mai potente, un subwoofer de dimensiuni mici, nu foarte puternic, de preferat activ (si aici astept sfaturi)
- sa imbrac volanul in piele (ecologica aia originala s-a tocit)
- sa schimb maciulia (si ea s-a tocit) + short shifter
- LED-uri portbagaj, semnalizari aripi, numar si m-am gandit sa montez o banda de leduri la motor, cu intrerupator mic, undeva in interior (util noaptea cand ai de turnat lichid de parbriz)
- telescoape capota si portbagaj
- LED-uri in butoane si comanda climatizare(inca nu am apucat)
- un parbriz nou
- jante mai mari ceva 16"/ ceva 15" usoare gen ATS DTM sau OZ...aici depinde de ce stil o sa abordez in continuare
- o vopsire totala
Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul, mai caut poze din urma sa mai postez.
Multumesc anticipat!
Estetic masina arata binisor, zic eu, si-ar cam dori o ropsire completa dar nu exista fonduri, momentan.
Ca modificari :
- portbagaj clean + folie rosii stopuri (in poze e data jos pentru curatenia de primavara, iar aici vreau sa va cer o parere, daca sa pun folia inapoi sau nu)
- LED-uri in ceasuri + sub bord(intrerupator langa cel de blocare geamuri spate)
- plafoniera spate + LED-uri in ambele plafoniere
- tapiterie tavan, stalpi, vopsiti in negreu negru
- CD Player MP3 JVC + 4xBlaupunkt GTX-542
- folie proiectoare, aplicata aiurea (cer ajutor, cum s-o aplic fara cute? Exista vreo metoda fara sa dau jos proiectoarele?)
- anvelope de vara abia achizitionate Michelin 195/65/15 - am observat ca tine masina mai bine pe curbe (asta nu inseamna ca se transforma in Lambo )
- etrieri si tamburi vopsiti galbeni cu vopsea termorezistenta
Planuri de viitor:
- arcuri sport Eibach/ H&R - aici ma gandesc la o alegere
- toba sport eventual cat-back, sau daca s-ar putea sa scap de catalizator si de sonda Lambda (acum am racordul, intermediara si finala fisurata...si cam bolboroseste)
- faruri cu lupe si vopsite negre la interior
- grila clean fata + bara MCV
- partea audio: un player si cu USB(tot JVC sau Pioneer) + alte boxe, putin mai potente, un subwoofer de dimensiuni mici, nu foarte puternic, de preferat activ (si aici astept sfaturi)
- sa imbrac volanul in piele (ecologica aia originala s-a tocit)
- sa schimb maciulia (si ea s-a tocit) + short shifter
- LED-uri portbagaj, semnalizari aripi, numar si m-am gandit sa montez o banda de leduri la motor, cu intrerupator mic, undeva in interior (util noaptea cand ai de turnat lichid de parbriz)
- telescoape capota si portbagaj
- LED-uri in butoane si comanda climatizare(inca nu am apucat)
- un parbriz nou
- jante mai mari ceva 16"/ ceva 15" usoare gen ATS DTM sau OZ...aici depinde de ce stil o sa abordez in continuare
- o vopsire totala
Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul, mai caut poze din urma sa mai postez.
Multumesc anticipat!
Comment