dacia logan 15 dci - cluj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Super tare !! bafta in continuare .

Comment

• frumos ,masina incepe sa prinda contur,''piesele adevarate'' se fac cu rabdare si atentie, astept sa vad si finalul,spor la treaba si finante.

Comment

• Foarte frumos.............
        MOL

Comment

• doamne cum poate sa aratecata pasiune,cati bani,cata munca,cata nebuniete felicitam bv eu unu abia astpt s o vad gata...si aripile alea...numai zic nimic
          AdY_JmL_2015

Comment

• E ceva de lucru depus pe masina

Meserie cu rafinament

Sa-l stapinesti sanatos!

Comment

• multumesc.. eu sper sa il terminam pana la KOE la show..vedem cu vopsitul ca e mult de vopsit pe el. maine seara sper sa terminam de asamblat si fata si apoi ii mai fac niste poze de detaliu
              Team CSR[/FONT]

execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912

Comment

• "Cu rabdarea treci marea"
                Tu ai avut rabdare si chiar ca sa meritat.
                Bafta in continuare!!!
                sigpicFast&Furious
                Team CSR
                Logan Club CLUJ

Comment

• Se anunta un proiect de succes, sa o vedem vopsita acum, nu uitati de stopuri.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• scuze dar nu am citit toate paginile si nu stiu...masina asta o faci special numia pentru show-uri?sau de weekend?
                    AdY_JmL_2015

Comment

• nu e de weekend doar.. sau doar pentru show .. e a unui prieten pasionat de tuning
                      Team CSR[/FONT]

Comment

• aha am inteles...si vrei sa zici ca o va folosi zi de zi )?la cum va arata...nush daca rezista 1 saptamana sa nu i spargi barile
                        AdY_JmL_2015

Comment

• lol..garda la sol e mare..poate prea mare..sincer eu il lasam mai jos si arata mult mai bine
                          masina mea a avut garda la sol la bara fata de 6 cm si in 2 ani am lovit-o odata.. si eram la o indemanare..asa ca nu e stres
                          Team CSR[/FONT]

Comment

• te rog daca poti sa imi dai si mie niste detallii amanuntite despre panouri cum ai pus pielea (cusuta pe margine,lipita...)eu vreau sa imbrac niste panouri ph2 si imi trebuiesc cateva sfaturi detalii....sper sa nu iti cer pea mult..in rest multa bafta in proiectul pe care il ai cu kitul...

Comment

• salut.. sincer panourile nu sunt imbracate in piele .. doar partea unde inainte era textil care e in piele rosie . restu sunt vopsite
                              Team CSR[/FONT]

Comment

• Salut ufo! Frumoase proiectele voastre si reusite pot sa spun!

Zi'mi te rog cat ar costa o vopsire completa, in culoare mata, la un Logan?
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google