dacia logan 15 dci - cluj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca ar fi un pret rezonabil, si s-ar merita sa mai faceti voi munca asta inca o data, oricum acum aveti negativele pentru partile din fibra , si, un maaare SI din partea mea, dispun de bani...m-as baga si eu, arata superb
    sau stiu eu, sa faceti doar piesele si sa mi le montez eu
    oricum abea astept s-o vad la gata!
    Life is short...play more!
    http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• prima data sa il vezi terminat apoi mai vorbim si de pret ..montajul vreau sa il fac eu daca nu te superi .in banii kitului..
      ideea de baza e ca daca esti interesat la tine as modifica ceva sa nu fie la fel
      oricum povestim
      Team CSR[/FONT]

execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912

Comment

• si cu montaju nu ma supar...doar ca tu cluj, io medias...
        si cu modificatul sa nu fie la fel, suna interesant, un detaliu pe aici, altu pe-acolo...nu-i bai
        Life is short...play more!
        http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• asta e proiectul dupa care am inceput loganul... si incerc sa ma tin de el
          Attached Files
          Team CSR[/FONT]

Comment

• Ufo zice ca in 2 saptamani se va arata o schimbare majora pe masina asta, eu unu ii tin pumnii sa faca ceva cat mai deosebit! Spor!

Comment

• iti dai seama ca nu de nebun stau pana la 3-4-5 dimineata la hala)
              Team CSR[/FONT]

Comment

• incepem aripile spate :d
                Attached Files
                Team CSR[/FONT]

Comment

• Ce underground style arata ). Ufo tata, munca ta va fi apreciata in final, fara sacrificiu nimic nu se obtine! BAGA MARE!

Comment

• am terminat priza de aer si bara fata maine nu cred ca lucrez dar luni iau matritza sa scoatem piesa finala

mersi bbi-ule
                    Team CSR[/FONT]

Comment

• E mai lata decat fundul unei negrese... that's some fat ass dope niga' !!! Bafta o sa fie primul logan wide din Romania ;)
                      Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• mersi mersi vgroza... sper s ail termin cat de repede azi am inceput si cealalta aripa pana deseara fata e terminata ..mai tre doar capota prelungita

si maine ma apuc de praguri
                        Team CSR[/FONT]

Comment

• o sa fie coupe? sau se rezolva cu deschiderea usilor din spate?

Comment

• Bafta
                            Super tare proiectul si sa dea domnu' sa iti iasa cum ti-ai dorit fara probleme

Fara bold
                            Last edited by Cristi_Xp; 29 October 2009, 23:25.
                            fara linkuri externe in semnatura

Comment

• merge mai greu decat am crezut..frigul isi spune cuvantul... dar suntem pe drumul cel bun 50 la suta din lucrare e terminata

am schimbat si luminile din bord ecranu cu alb si bordul cu albastru si consola tot cu alb poze..luni
                              Team CSR[/FONT]

Comment

• ...

noah ca nu am apucat sa vad modificarile astazi....
                                Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google