Nu il am ca asa era varianta asta. Story, a fost editie limitata cica ). Oricum, dupa cum ai spus nu da bine si probabil as fi dat-o jos rapid.
Pisica Neagra VN 53 MRI
Collapse
X
-
Am pus pozele aici. Mocheta este una luata de la Praktiker la 19 lei metrul patrat. Nu m-a interesat sa fie aceasi culoare cu cea originala ci doar sa fie mai grosuta ca pot scapa si de sunetele din portbagaj care patrund in habitaclu. Dupa aceea m-am prins ca mergea si cu izolant pe mocheta care se asemana cu cea deja existenta - fie vorba intre noi ajungeam mai ieftin cu acea mocheta pentru ca ea costa 6 lei pe metru patrat - dar cand nu e cap, vai de portofel ). Prinderea este aproximativ aceasi cu cea pe care a facut-o Cristi in tutorial la mocheta care acopera partea cu spatarul scaunului spate. La cea de sus am prins-o si cu 3 soricei negri de partea de sus, spre mijloc si putin silicon la partea dinspre cheder ca sa vina lipita frumos, iar in laterale am prins-o pe sub mocheta deja existenta in portbagaj. Cea de sus pare ca are burta pentru ca am pus niste amarate de boxe pe 13" si nu am decupat-o, dar cand voi pune boxe pe bune probabil voi decupa acolo putin.
PS: Scuze de dublipost, dar nu am mai putut edita postarea anterioara.
Comment
-
Iată și pozele cu pisica neagră făcută și mai neagra. Transparența este de 34% deoarece mi se pare că asta este valoarea rezonabila din toate punctele de vedere.
Comment
-
Frumoasa "negresa" sa te poate sanatos colegu (vrancean/focsanean de-al meu) ...
Comment
-
Loganul fratelui meu, 0.9 tCe
Venira fratello acasa cu bolidul lui 0.9 tCe si am zis sa-l fac vedeta si pe el
Comment
-
Astazi mi-am mai pus un cal putere pe Loganul meu )
Comment
Comment