If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut domnule, intotdeauna mi-a placut culoarea neagra. E frumoasa masina, si cu niste folii negre o sa arate si mai tare, numai te rog eu cand pui folia pe luneta sa o pui completa fara decupajul in jurul celui de-al 3-lea stop de frana, ii strica aproape tot aspectul, iar daca cumva pui folie cu transparenta 5% iti pui dupa un bec puternic cu led in stop acolo si o sa ai lumina suficienta Eu am gresit si am facut decupajul si acum imi pare rau dar asta e.
Cred ca dupa ce pui jante si folii, la aspect exterior merita sa vopsestio si tamburii si etrierii intr-o culoare care-ti place tie. Ar fi extem de urat sa stai cu rugina pe tamburi. Si cand pui foliile cred ca merge sa pui si un parasolar pe parbriz din folie cu transparenta 5%. Apoi mai vedem. Asteptam noile vesti+poze. Sa auzim de bine!
Frumoasa masinuta , pare ingrijita. Intretinerea culorii e intr-adevar un chin , am 2 zgarieturi pe lac si se vad urat rau sa nu mai vorbesc de praf . Daca esti interesat de un stop central (mult) mai puternic am eu unul de vanzare (54 leduri superflux). Bafta!
Bine ai venit printre noi . Masina e superba , dar numai tu stii cum se intretine culoarea asta ... Asculta sfaturile lui @Toorop , pt ca are dreptate in tot ce ti-a spus .. Mult succes pe viitor cu "pisica "
@Toorop, nu vreau sa ii inchid de tot geamurile. Undeva la un 50% as vrea sa ii dau si implicit fara decupaj. Ii voi vopsi si tamburii si etrierii. La culoare ma gandeam la un argintiu. Numai ca trebuie sa ma interesez sa le fac o vopsire electrostatica in Focsani. Daca nu prin mai, rezervare in Iasi.
@Teo21Din eu am mai scos zgarieturi care erau fine dar se vedeau singurel cu putin polish si ceara. Cele superficiale ies fara probleme. Am avut pe portiera dreapta spate o cheie de toata frumusetea cu indoiala de tabla. M-a costat 400 de lei la reprezentanta Skoda, ca cei de la dacia cereau 550 si am zis ca nu se merita . Stopul poate m-ar interesa, dar nu acum ca am prea multe in plan ce trebuiesc facute si nu am asa finante.
@emilemy, multumesc de complimente. Culoarea se intretine atat de greu incat am renuntat la spalari repetate. Mai bine praf pe ea decat cu zgarieturi grupa mare.
Multumesc tuturor de sfaturi si maine revin cu pozici cu noile jante
Cateva ponturi pentru intretinerea vopselei: cand o speli sa nu o speli la perii ci doar in spalatorii sau in curte daca ai ceva pompa cu jet puternic, dar sa nu ii lasi sa o stearga cu carpa ulterior ... poate sa fie carpa facuta din orice ... pur si simplu e mai bine sa o clateasca bine la final cu jetu si atat. Stiu ca spuma activa nu i face foarte bine dar e mai bine decat alte metode mai urate; iarna chiar trebuie sa o speli mai des si sa o ti curata mereu pentru ca sarea de pe drum ii face foarte rau vopselei.FOARTE IMPORTANT! Sa pui cat mai repede folie transparenta pe pragurile din fata si pasajele de la usiile spate ca sa protejezi vopseaua vezi AICI despre ce este vorba.
Eu am facut acum vreo 3 zile o polishare porfesionala la un tip smecher ... si la un pret smecher de 400 de lei dar sunt cam 90% multumit si asta pentru ca mereu se poate mai bine. Cu indoiturile si eu am avut o droaie ... de la cum m-au lovit altii si am dus-o la un garaj si le-a facut perfet pe toate fara revopsirea elementului ... dar tot cam asa m-a costat 420 de lei, dar zic eu ca a meritat. Pana la urma tot ce e frumos se intretine mai greu Ideea de baza e ca pe bune, chiar merita!
La jante tamburi si la etrieri sa sti ca si eu ma gandeam la un argintiu frumos care sa iasa frumos in evidenta Sper sa alegi jante frumoase. Bafta!
Referitor la al 3-lea stop de frana da-mi un pm si iti arat ceva smecher pentru cand o sa ai bani, daca vrei bine inteles.
La partea de spalare am discutat pe PM cu un coleg (Cristyano) si am inteles ca acea piele de capra nu face deloc bine. De foliile de protectie pentru praguri nu stiam. Probabil urmatorul pas va fi sa o foliez la pragurile, dar ma gandesc la faptul ca, crististreulea a gresit punand folia pe uscat. Cred ca ar fi fost mai usor cu apa sau ceva de genul :-?.
M-am gandit si eu la o polisare profi, dar inca nu e cazul de polisare, deci cel mai probabil astept pana la anul sa vad ce se va intampla.
Jantele sunt MAM W3 la care m-am gandit, cele negre. Un argintiu am spus ca as vrea la etriere si tamburi. Vreau elecrostatic sa fie ceva de durata nu la spray sau pensula
Spor la imbunatatiri. Vopsire electrostatica se facea undeva prin sud, pe partea stanga cum vii dinspre Golesti, aveau o firma care se vedea de pe bulevard.
Spor la imbunatatiri. Vopsire electrostatica se facea undeva prin sud, pe partea stanga cum vii dinspre Golesti, aveau o firma care se vedea de pe bulevard.
Am vorbit cu baiatul de la super_jante. Mi-a spus. A ramas sa merg sa vopsesc tamburii si etrierii acolo
Am luat sambata jantele de la super_jante. Super prieten omul, mi-a facut cateva recomandari de foliere (acolo a facut el si cateva recomandari si anume: unde as putea face o vopsire electrostatica a tamburilor si etrierilor, multumesc pe aceasta cale super_jante). Acolo era o agitatie ca la nebuni. In service se schimbau roti pe banda rulanta, in magazin se discuta cu clientii prezenti sau se dadeau telefoane pentru ultimele detalii pentru a se expedia colete. Eu unul am vazut acolo Germania
Jantele sunt MAM W3, negre la care s-au adaugat capace pentru vintil de aluminiu (cred), argintii (7 lei din Carrefour) si pe "pisica neagra" arata asa:
Urmeaza vopsirea etrierelor, discului de frana si tamburului ("cat mai urgent" ca sa spun asa)
Nu am mai postat de multa vreme pe aici. Intre timp am facut o fono-termo izolatie masinii pe usi, stalpii dintre usi si stalpii din fata. Deja se simte diferenta si cred ca in weekendul viitor bagam o fono-termo izolatie si pe plafon. Tinand cond ca e neagra masina, cred ca este absolut necesar sa fac asta. In rest, astept salariul sa bag niste boxe si pe spate
Later Edit: Am mai pus si mocheta in portbagaj pe partea de sus si spre bancheta din spate. Maine vin si cu niste poze
P.S. Weekendul trecut am avut o mica intalnire in trafic pe Transfagarasan cu crististreulea. Pacat ca nu am avut timp sa stam la palavrageala.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment