Pisica Neagra VN 53 MRI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu il am ca asa era varianta asta. Story, a fost editie limitata cica ). Oricum, dupa cum ai spus nu da bine si probabil as fi dat-o jos rapid.

Comment

Am pus pozele aici. Mocheta este una luata de la Praktiker la 19 lei metrul patrat. Nu m-a interesat sa fie aceasi culoare cu cea originala ci doar sa fie mai grosuta ca pot scapa si de sunetele din portbagaj care patrund in habitaclu. Dupa aceea m-am prins ca mergea si cu izolant pe mocheta care se asemana cu cea deja existenta - fie vorba intre noi ajungeam mai ieftin cu acea mocheta pentru ca ea costa 6 lei pe metru patrat - dar cand nu e cap, vai de portofel ). Prinderea este aproximativ aceasi cu cea pe care a facut-o Cristi in tutorial la mocheta care acopera partea cu spatarul scaunului spate. La cea de sus am prins-o si cu 3 soricei negri de partea de sus, spre mijloc si putin silicon la partea dinspre cheder ca sa vina lipita frumos, iar in laterale am prins-o pe sub mocheta deja existenta in portbagaj. Cea de sus pare ca are burta pentru ca am pus niste amarate de boxe pe 13" si nu am decupat-o, dar cand voi pune boxe pe bune probabil voi decupa acolo putin.

PS: Scuze de dublipost, dar nu am mai putut edita postarea anterioara.
      Attached Files

Comment

Astazi ii pusei pisicii si folii pe spate. Rezultatul, momentan, este de infatisare. Arata mai bine acum. O sa pun pozele maine

Comment

Iată și pozele cu pisica neagră făcută și mai neagra. Transparența este de 34% deoarece mi se pare că asta este valoarea rezonabila din toate punctele de vedere.
          Attached Files

Comment

Frumoasa "negresa" sa te poate sanatos colegu (vrancean/focsanean de-al meu) ...
            http://www.loganclub.ro/forum/furia_...6.html?t=54276

Comment

Ce folie este si cat te-a ajuns?
              Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

foliile sunt foliatec (cel putin asa spun ei care le pun). Nu m-am mai chinuit sa caut ceva serios in Focsani pentru ca se pare ca in Focsani nu se pun folii Llumar. Pretul a fost de 200 de lei.

Comment

Gasesti si Llumar, dar costa vreo 350 lei.
                  Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Eu am intrebat pe sectiune focsanenilor, dar nu s-a ingramadit nimeni sa raspunda ) Oricum pare ok si asta momentan. O sa vedem in timp ce se intampla.

Comment

Loganul fratelui meu, 0.9 tCe

Venira fratello acasa cu bolidul lui 0.9 tCe si am zis sa-l fac vedeta si pe el
                      Attached Files

Comment

Din nou Offtopic, dar trebuia sa o fac

Comment

Astazi mi-am mai pus un cal putere pe Loganul meu )
                          Attached Files

Comment

Frumoasa asta mica...Cred ca ar da mai bine cu jantele vopsite aurii.
                            Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

nu voi baga aur pe masina niciodata ). In schimb daca ma tineam de cuvant si vopseam etrierii si tamburii ar fi iesit bine si frumos. Dar a trebuit sa mai aman asa ca ramane treaba amanata pana data viitoare

Comment

Salut, niciodata sa nu spui niciodata , incearca macar un VT si o sa-ti schimbi parerea,bafta in continuare!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google