16 ani...mai am 2ani pana voi lua permisul si pana masina va fi oficial a mea.
My Ride 1.4
Collapse
X
-
Ce vrei tu sa faci e destul de greu , chiar daca e sa faci rost cumva de un motor de Clio RS(unul bun fara probleme) n-ai sasiul ideal pentru el.
Vrei sa faci din Logan masina de curse de drag-racing ? nu stii in ce te bagi ! in sensul ca sunt multe chestii de modificat + ca sa o faci masina de curse iar alta distractie.
O sa-ti treaca "nebuniile astea" , cand o sa vezi numai cati bani(bani munciti de tine!) o sa bagi in ea pe carburant/gpl , revizii , rca
Vorba lu Kojak mai dai si de o fata , o sa vezi ca masina trece pe locul 2-3!Last edited by prometheus; 26 November 2014, 20:16.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by Alex Matei View Post16 ani...mai am 2ani pana voi lua permisul si pana masina va fi oficial a mea.)
Cu totii am avut vise de genul : o sa fac, o sa dreg, o sa montez etc.
La marea majoritate, 10-15% din ele au devenit realitate.
Spor !
Comment
-
Originally posted by Niki View Post... spune-i sa geama ca un V8! Va fi o senzatie unica!
Comment
-
Alex... asa eram si eu pana sa imi iau permisu'Acum de cand il am mai mult bag benzina si ma plimb decat sa ii mai fac cate ceva
Ai iubita pasionata de tuning ? Unde gasesc si eu una ? ;;)
Tu vrei sa ajungi departe cu Loganul... sa ai bafta! Ce sa zic
Dar pana atunci bafta la permis!
Comment
-
Originally posted by Alex Matei View PostAstazi a trebuit sa ma duc sa fac revizia la GPL si am avut parte de o surpriza neplacuta. Cei de acolo mi-au schimbat injectoarele si dupa mi-au modificat valorile,iar acum masina merge praf pe gaz,nu mai pot merge cu ea decat pe benzina. I-a sunat tata si le-e explicat problema aparuta dupa revizie si l-au rechemat maine. Daca nu se va remedia maine problema va iesii urat pt ei garantat.
Comment
-
A fost azi cu ea si i-a umblat din nou la valori,acum merge mai bine,insa tot nu mai merge cum mergea inainte,cel putin la plecarea dupa loc trebuie ambalata serios,altfel moare motorul(doar pe gaz:la semafor,intersectii,etc.) plus ca imi "palpaie" motorul,iar daca fac frana de motor moare.
Cred ca o sa ii sun pe cei de la Amat sa imi fac o programare saptamana viitoare ca sa incerc si la ei.
Sper sa rezolv ieftin problema.
Aveti idee de la ce ar putea fi? Multumesc frumos.Last edited by Alex Matei; 27 November 2014, 18:27.Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!
Comment
Comment