My Ride 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intr-un final am rezolvat problema! Se pare ca cei de la prosperanta,unde am facut revizia mi-au montat niste injectoare de tot c*****l care in 3 zile s-au si dus+ca imi umblase la valori.
    Acum masina merge super ok,a trebuit sa schimb injectoare din nou(in total am cheltuit undeva la 600 Ron cu tot cu revizia facuta in bataie de joc).Aveti grija(cei din Pitesti si imprejurimi) daca va duceti la Prosperanta pentrt revizia la GPL,pentru ca sunt niste ji***i de oameni.
    Cand voi avea timp voi monta si noile proiectoare.Totusi cred ca o sa le pun in primavara dupa ce vom scapa de zapada.
    Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

• Mda...anul asta numai de probleme am avut parte(ambreiaj,proiectoare,revizia la gpl,o incercare sa imi deschida hotii portbagaju,capace furate,iar acum asta). Mi s-a rupt colierul acela in forma "v" care vine sudat de evacuare(din nou). Zici ca am clopotei cand merg . cateva poze cu bucuria . Sa incerc sa il sudez tot pe asta sau sa iau altu ?
      Attached Files

Comment

• Ce noroc mai ai ...
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• mda...asta e.....

Comment

• Pentru ca nu puteam sa il mai sudez tot pe asta,decat sa dau banii pe altu am facut unul in forma de patrat si i-am sudat suportul de la cel vechi,o sa revin cu poze cand va ajunge masina acasa.

Asta care l-am facut o sa ma tina mult mai mult decat cel original(cred).

Comment

• Tot ce se poate să fie mai trainic.

Comment

• Astazi tata a cumparat un set de becuri Xenon mega white H4 in valoare de 26 lei.Mare diferenta intre cele stock si acestea nu este(ca si nuanta ma refer,sunt o idee mai albe,dar nu prea se observa diferenta).Momentan sunt in probe,in seara asta a plecat tata cu masina la servici si o sa vada "de ce sunt in stare".Nu imi sariti in cap in legatura cu denumirea "xenon" pentru ca nu seamana de loc,nu este albul acela rece.Poze promit sa pun saptamana viitoare cand o sa intru in practica si voi avea timp.

Comment

• chinazarii ordinare...mai bine luai niste pilifuri bune.

Comment

• Io am dat op'jde mii pe pilifuri ) De la 26 pana aici ie diferenta...da' diferenta se vede! Oricum, aia sunt bani aruncati. Da' becurile ie xenon like, sau xenon?

Comment

• pot sa raspund io?
                      zenon pe dracu...fake ordinar, la 26 de lei ce astepti?

Comment

• Ma pe cutie scria "Xenon Mega White".Au sticla putin colorata,dar NU sunt xenon.Oricum nu le luam daca nu mi se ardea cel dupa dreapta pe faza scurta. Sunt constient ca sunt chinezarii dar nah...

Comment

• Daca tot ai vazut cuvantul Xenon, da-i un google repede si vezi ce-i ala.
                          Apoi uita-te si la aplicatiile lui.
                          Dupa, mergi la masina si vezi daca se aseamana.

Comment

• Daca iera bec xenon, nu lipsea ceva din ecuatie? Chiar, cum se vede xenonu' fara balast? adica, se vede?

Comment

• Mai puneai inca 26 lei si luai un set osram
                              My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Originally posted by 30_VLD View Post
                                Chiar, cum se vede xenonu' fara balastru?
                                merge si cu piatra sparta de pe calea ferata sau refuz de ciur.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google