abs plus

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Prestige-ul meu a venit echipata cu Michelin Energy.
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Originally posted by mishu_wrc
      ee da maicata nu mere ca tine NU????????)

PS: Gabriel sa ai noroc de masina (buna alegere in privinta versiunii)

PS2: Am auzit cum ca si la Zalau (in Salaj) se fac Michelinurile. Este adevarat?

La Zalau stiu sigur ca exista o fabrica MICHELIN dar nu stiu ce modele sau marimi fac acolo, iar CONTINENTAL e la Sibiu daca nu ma insel!
      CsB
      Ambition 1.6 MPI

Comment

multumesc la toti pt.urari,va doresc si voua multi km. fara probleme.
        legat de cauciucuri zicea vinzatorul cind mi-a prezentat masina ca echiparea se face si in fuctie de pretul masinii.
        O INTREBARE? am scos capacul de la panoul de sigurante si am vazut in compartimentul respectiv la partea de jos un buton mic. Pt.ce o fi ?

Comment

Detaliaza te rog, capacul de sigurante din compartimentul motor sau din masina?
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

din masina,dar pare sa fie montat din fabrica,nu cred sa aiba legatura cu alarma desi au montato frumos led-ul este montat pe bord in stinga linga ceasuri nu cum am vazut la unii un led care sta in aer pe linga parbriz.
            o avea legatura cu resetarea pompei de banzina in caz de soc,ca asa stiu ca au motoarele cu pompa electrica incaz de accident au nu senzor de soc care taie alimentarea cu benzina,dar dupa acea cum il resetezi ?

Comment

sal..bun venit pe forum...vroiam sa te intreb ce e aceea chesite din poza a-4-a. poza facuta la motor..in rest mijto golanelu` tau...multi chilometrii fara probleme si fara incidente in fata blocului (cum am patit eu )

Comment

Ala din a 4-a poza este ABS-ul.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ms..nu eram sigur ca ala e abs-ul
                  Last edited by 1.5 DCI; 7 July 2007, 13:45.

Comment

Sal stapanesti sanatos , nui asa ca duminika esti liber si vi la intalnirea LoganClub sa vedem si noi un AbsPlus ;)
                    sigpic

Comment

de venit am sa vin dar nu duminica asta,lucrez in transporturi si am program si in wekend dar cu prima ocazie cind se leaga promit sa vin.

Comment

azi i-am luat numerele,sunt cu sigla UE.
                        de acum km. multi fara probleme si bani de benzina.

Comment

Felicitari ca ai avut rabdare sa astepti o promotie. Si eu speram in asa ceva si am asteptat cateva luni dar pana la urma mi-am pierdut rabdarea si am laut-o asa mai "cheala" . E frumoasa, e rosie ca focul sa te bucuri de ea pana o sa decizi ca e necesar un upgrade (o sa dureze mult ai sa vezi).
                          PS: Sa ne transmiti si nua cum merge ABS-ul pe Logan, cat scade distanta de franare si alte detalii de genul
                          Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

Felicitari pt masina...e identica cu a mea ( intr-adevar rosu da super frumos pe logan ) si au cam acceasi varsta, eu am luat-o pe 10 mai, tot ABS Plus Ceva probleme cu ea? Cati km ai? Cum se comporta la viteza? Ai mai pus ceva pe ea de cand ai luat-o?
                            La cat mai multi km fara probleme...

mie nu mi-au dat sigla cu ABS Plus
                            Last edited by CataFOF; 6 July 2007, 13:28.

Comment

Nici mie .
                              Last edited by 1.5 DCI; 7 July 2007, 13:46.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

multumesc pt. urari,cred ca Duminica termin mia de km. de rodaj,probleme pina acum nu am avut

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google