am mers si dinspre sibiu spre vidraru, dar atunci nu am condus eu, eu am condus de la Balea Cascada spre Sibiu
abs plus
Collapse
X
-
Foarte Offtopic: Pentru amatorii de senzatii recomand DN1A Ploiesti-Brasov (prin Cheia). Asfalt perfect, super virajat, peisaje superbe.. tot ce vreti.
A si sa nu uit.. ciorba de burta si friptura pe gratar demetiala daca urcati la Cabana la Muntele Rosu... Cu toate ca drumu de la DN1A pana la cabana(3km) e extrem de prost.. dupa gurmandu' de mine meeerita.numar secundele
Comment
-
si as adauga, tot OFF TOPIC, ca senzatiile vor fi si mai tari tinand cont ca e drumul pe care merg TIR-urile la si de la Brasov.
confirm ce a zis Marius de papa la Muntele Rosu. merita sa mergi aia 3 km.Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment
-
Originally posted by dogy_10ce motor sre a ta anreea13? eu cu un 1.6mpi treversat transfagarasanul am avut consum 6.4 si la coborare i-am dat de fluerau rotile la fiecare curba, cand am ajuns jos 3 persoane din 5 cate erau in masina au vomitat :>
revizie la 7500 as vrea sa-i fac pt ca am bagat-o prin toate hartoapele si daca e sa fie ceva in neregula la ea...mai bine dau ceva in plus si aflu decat sa ma trezesc ca am alte belele pana la urma....spre exemplu drumul din poza de mai jos...Attached Files
Comment
-
Salutare la toata lumea!
Am un ABS plus rosu de o saptamana cu motor de 1.6 8v. Super multumit pana acum, dar e prematur sa ma exprim. Oricum chestia cu consumul depinde de regimul de functionare a motorului. Un motor de 90 de cai nu il turezi ca pe unul de 75 intr-un stil de conducere economic, deoarece motorul de 90 are putere mai mare si trage mai bine... parerea mea
P.S. nu mai pun sigle cu ABS Plus... eu nu am, daca nu vedeam ABS-ul sub capota credeam ca m-au inselat lol.
Comment
-
am terminat primul concediu cu Loganul,1200 km. in ardeal,4 persoane + bagaje,viteza 90 consumul 5,6%.
masina s-a comportat bine,imi place stabilitatea in viraje intram si cu 80-90 km/h in curbe,servodirectia isi scoate toti banii pe serpentine,cu ce nu m-am acomodat pina acum este etajarea cutie de viteze mai ales a 4-a parca nu are repriza motorul in a 4-a mai ales in depasiri la 80 km/h trebuia sa dau a 3-a si sa ma duc in 5000 de ture(e adevarat ca imi plac depasirile in scurt).
Comment
-
Cred ca plus vine de la abs ca si Laureate plus are ca principala imbunatatire fata de Laureate abs-ul + geamuri spate,si poate de la optionale:ac,airbag-uri laterale fata
merci pt. urare[/QUOTE]
stai asa ... cum adica airbeguri laterale fata? Pe ce abs + ai tu airbeguri laterale fata?
Retrag :d m'am documentat si am vazut ca se poate ... imi cer iertare ... bafta la drumLast edited by andrei; 28 March 2008, 12:36.sigpicMy ride
Comment
-
Originally posted by Red_Alin View PostEu am luat de o saptamana un Abs plus dar fara aer conditionat!!
Sper sa ma pot bucura de el pt ca deja am facut o nefericita pana!!
Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
A zis ca ai facut o alegere proasta ca n-ai pus AC pe masina.
Comment
-
Saru' mana Andrei. Eu nu am inteles la ce s-a referit shiftyasd. Ca la 7200 de euro este ABS+ chel nicidecum Preferance. Oricum ai configura nu iese Preferance la 7200 de euro.Iar intre Abs+ si Preferance este o mare deosebire (faimosul ABS)chiar daca pe usi scrie Preferance.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment