Si oare cat ar costa tapiterie interioara de prestige neagra?Si fete de usi logan 2 ? m-ar tenta si pe mine poate.
Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008
Collapse
X
-
Frumoasa bestie ai. Imi place multi mp3-ul. Multi km fara probleme.
Comment
-
Originally posted by ar55ham View PostSi oare cat ar costa tapiterie interioara de prestige neagra?Si fete de usi logan 2 ? m-ar tenta si pe mine poate.
Fetele de usi de logan II probabil o sa le pun dupa ce se lanseaza pe piata ca deocamdata nu se gasesc si inca sunt scumpe.
Comment
-
Noi update-uri :
-tapiteria de prestige
-tablou de bord de prestige dCI
PS.Luminile de la tabloul de bord sunt schimbate by meAttached Files- Intalnirea LoganClub Constanta 18 Mai 2008 013.jpg (470.5 KB, 246 views)
- Bord Prestige dci 003.jpg (197.4 KB, 229 views)
- Bord Prestige dci cu noi lumini 012.jpg (168.9 KB, 250 views)
- Bord Prestige dci cu noi lumini 021.jpg (133.6 KB, 178 views)
- Bord Prestige dci cu noi lumini 001.jpg (149.3 KB, 115 views)
Comment
-
Da bine pe alb...apropo la cat ai pus indicatorul la relanti
Comment
-
Acul de la turometru l-am pus normal cum se pune,m-am uitat la niste poze si l-am pus si eu asa(si asta dupa ceva reglaje).
Tapiteria de prestige se pune usor dar trebuie sa o puneti la cineva care se pricepe si stie ce sa faca...a durat cam 5 ore sa le schimb(am lucrat eu cu un baiat),poze o sa pun maine.
Comment
-
M-am hotarat sa schimb arcurile si mi-am luat zilele astea un set de arcuri H&R de la Racing Nick Bucuresti cu 630 ron care coboara garda la sol cu 4,5 cm.
Maine dimineata le montez si o sa fac si poze.
Comment
-
-
Originally posted by SUPERCAR View PostM-am hotarat sa schimb arcurile si mi-am luat zilele astea un set de arcuri H&R de la Racing Nick Bucuresti cu 630 ron care coboara garda la sol cu 4,5 cm.
Maine dimineata le montez si o sa fac si poze.
Comment
Comment