Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dar 99.99% sunt cadou
    oricum eu am bagat deja becurile H1 de la xenoane in faruri si maine dimineata montez farurile(doar le mufez ca se potrivesc,fara sa mai tai vreun fir) pe masina si o sa vad eu cat de bine merg sau poate nu
    Last edited by SUPERCAR; 1 February 2008, 23:58.

Comment

• condensatoru de se pune pe masina e ca sa stocheze curent si in caz de sistemu are un varf adica cere brusc mai mult ca sanuti omoare bateria sau sati palpaie luminile...
      da seba am ajuns miercuri am examenu dece esti rau simi amintesti o sa am o sesiune de toamna grea

sigpic

Comment

• daca tu un cond de 1000u filtrezi un acumulator de 55Ah....o sa cazi la examen, ametitule pai ce capacitate de curent are nasturele ala de condensator fata de galeata de baterie, mah? 0,005ms tine si el 10A, dupa care se goleste. nu-i vad rostul decat ca filtru de varfuri sau deparazitare, sa nu fluiere cd-ul cand aprinzi becurile. apropo, supercar, de la chinezarii te poti astepta la figura asta...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• bai eu asa stima domn profesore ca daia inca sunt inca student si inca pic examenele ca trebuie sa invat gata cu cicaleala aici seba ca ii stricam lu supercare topicu

sigpic

Comment

• pe condensator/siguranta sau ce aia scrie 25v 10000uF

Comment

• e condensator electrolitic de 10000 de microfarazi si rezista la maxim 25V. banda alba se pune la minus...
              si apropo, eu zic sa-l montezi, ca sigur nu strica, ba chiar poate face mult bine
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• nici nu stiu ce sa fac,si cum sa il montez sa nu il pun in scurt(din el iese doua picioruse,unul mai lung si unul mai scurt).
                apoi nu stiu unde sa il pun...adica daca ar fi sa il pun pot sa il pun exact unde fac imbinarea de la firele care alimenteaza balasturile cu alimentarea instalatiei electrice a masinii sau tai firele si il pun intre firele care alimenteaza balasturile cu 5cm de fir distanta intre ele...?

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
                  nici nu stiu ce sa fac,si cum sa il montez sa nu il pun in scurt(din el iese doua picioruse,unul mai lung si unul mai scurt).
                  apoi nu stiu unde sa il pun...adica daca ar fi sa il pun pot sa il pun exact unde fac imbinarea de la firele care alimenteaza balasturile cu alimentarea instalatiei electrice a masinii sau tai firele si il pun intre firele care alimenteaza balasturile cu 5cm de fir distanta intre ele...?
                  Mare grija cu montajul....de ce nu mergi la un meserias?
                  http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• da mai supercar dute la un meserias...

sigpic

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                      da mai supercar dute la un meserias...
                      sa traiesti SoNyKeL......MAI POTI DA CU CAPU?

Comment

• oau... ironia... ce dor imi era de ea...

sigpic

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                          oau... ironia... ce dor imi era de ea...
                          Mai Sonikel ce mai am eu de impartit cu tine ca sa te ironizez,.....ci sa mai vorbim si noi ...of of of of..

Comment

• nimic dar asa am avut impresia ca ai fost ironic

sigpic

Comment

• supercar, daca pui condurile pe alimentarea becurilor, o sa puste si daca le pui bine pt ca tensinuea xenoanelor e de cateva sute volti la descarcarea in gaz. ori am zis ca acel cond rezista la max 25V. deci clar tre' pus pe alimantarea montajului, cu piciorul de la banda alba la minus. si clar are rol de filtrare. fa o poza la instructiuni/schema si trimite-o pe pm, iti spun unde/cum sa pui condul

Comment

• Am montat si xenoanele si sunt super
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google