ce de bun gust.bravo man si tine-o asa
Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008
Collapse
X
-
daca nu-i bixenon, exista riscul sa se arda. xenoanele nu-s facute pt blituri. la bixenon se focalizeaza becul in oglinda cu un magnet. daca ai xenoane normale, la "flash" risti sa le pusti...daca nu ma insel, scrie si-n kitul de instalare. si asa zic majoritatea care au xenon normal. si o cunostinta care le-a ars a zis ca tot de la blitz-uri...na, or fi mai multe modele/multi producatori, dar ceva adevar e acolo. xenonul are nevoie de un timp de incalzire, care daca nu i-l lasi, se suprasolicita balastul si-l va lua dracu mult mai repede decat la utilizare normala a beculuiDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by felixb View Postsunt foarte sigur........crede-maOriginally posted by dan.gutu View PostBecului cu xenon ii trebuie cateva secunde sa ajuga la capacitate,in tot acest timp balastul descarca o cantitate mare de curent,daca dai flashuri,becul nu are timp sa se incalzeasca deci suprasoliciti balastul,dupa flashuri repetate se poate arde balastul.Eu am patit,am ars un balast.Ideea este ca poti folosi pe faza lunga dar sa nu dai flash, sa aprinzi si sa tii 2sec.aprins.Eu experimentez un kit de 55w pe faza lunga cu balast rapid,combinat cu relee, sa ramana si faza scurta aprinsa.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postle arzi ma pe alea de pe lunga ,sau abtine-te sa dai blitzuri...
si fiind pe faza lunga puse am mai dat din obisnuinta de vreo doua ori,oricum incerc sa ma ponderez si sa numai dau.
oricum o sa iau si pe faza scurta cat de curand,desi as putea sa mut becul xenon in 5 minute ca nui greu,il scot de acolo si il mut alaturi
Originally posted by gigi-kent View Postce de bun gust.bravo man si tine-o asa
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View PostInca o poza cu becurile de pozitie(cerculetele) si proiectoarele pe xenon
Comment
-
Azi mi-am schimbat si eu lumina la interior cu leduri de culoare alba
Ce sa zic schimbarea este destul de mare,acum se vede mult mai bine in interior,lumina fiind mai puternica fata de becul stock de fabrica si efectul care il creaza ledurile e super...se vede super super misto.
In pozele atasate se vede un fel de lumina albastruie dar de fapt in realitate este un alb clar,rece ceva in genul luminilor de la xenoane.
PS.Totul a fost facut de CosTin87SIE si ii multumesc!
Comment
-
pai 20 de leduri smd, o placa de test, niste rezistente de cam 1Kohm, ledurile te ajung destul de mult, in rest...
zilele astea mi-am luat si eu niste leduria albe de 5mm si am ramas putin blocat de pretul lor... fata de anul trecut pe vremea asta preturile au crescut extrem de multNo, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
Pai numai materialele la o plafoniera simpla cu 20leduri pirania de culoare alba ajunga pe undeva pe la 45ron. Mai e si manopera...:|
LE: @lau_swat: Nu se pun leduri smd in plafoniera! Iar rezistentele nu se pun de 1kohm, ci alte valori mult diferite de 1kohm.In tara momentan.
Comment
-
M-am uitat acum pe un site renumit de leduri(nu dau numele) si pretul la niste smd-uri a cam explodat, adica fata de anul trecut cand am cumparat e aproape dublu... La mine manopera nu se pune
Costi ce leduri ai folosit? da-mi te rog niste detalii, superflux ai folosit? eu asa am vazut din prima poza, scuze de gresealaLast edited by crististreulea; 25 February 2008, 21:31.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
Comment